tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Aamutreenit

Innostuttiinpa aamulla lähtemään hallille treenailemaan. Pasi viettää viikon lomaa, joten aamutreenit oli helppo järjestää. Aamulenkki tehtiin perillä ja pojat tietysti olivat intopiukeena koko ajan menossa hallille päin. Treenasin eka Vipulla hieman seuraamista. Hyvin se jaksaa seurata ihan pienen pätkän, kun palkaksi saa leekata vetolelulla. Nopeaan maahanmenoon olen löytänyt hyvän keinon maton palasesta. Maton voi jo laittaa kauemmas ja "lähettää" Vipun matolle. Palkka tulee heti maahanmenosta. Kokeiltiin myös kävellä kohti mattoa ja käsky maahan maton kohdalla. Hyvin sekin meni. Sitten leikittiin vähän luoksetulojen muodossa, jotta treenistä jäi oikein hyvä mieli.

Pasi ja Kampi treenasivat hieman irtoamisia ja kauko-ohjausta pienellä radanpätkällä. Tuli todettua taas noissa treeneissä, että on tolla Pasilla vaan aika vikkelät jalat... Pasi kerkesi juosta näyttämään suoran putken jälkeen olevan hypyn, niin ettei koiran tarvinnut aprikoida seuraavaa estettä. Ite olisin jäänyt putken kohdalla kuin nalli kalliolle ja koira pyörimään ennen hyppyä. Jotenkin hämmästyin nyt myös Kampin puomin suoritusta. Ei sillä paljon itsesuojeluvaistoa ole, kun kaahaa sen läpi käsittämätöntä vauhtia.

Vipulla otettiin Kampin jälkeen vielä vähän agia. Laitettiin kaksi hyppyä rinnakkain ja siitä hypyn vastaanottoa ja kääntöä toiselle hypylle. Vielä ainakin näyttäs siltä, että käännökset ovat hyvin tiiviit ja pienet. Otettiin myös pari kertaa keinua, mitä ollaan otettu viimeksi elokuussa Active Dogin alkeiskurssilla. Ei ainakaan vielä hoksannut keinua pelätä, lähinnä vaan oli ihmeissään, kun keinu alkoi laskemaan.

Muuten ollaan päivä vötkistelty. Nyt kun olisi aikaa tehä vaikka mitä, niin aika menee surffailuun ja tv:n kattomiseen. Kummasti läppäri ja tv vetävät enemmän puoleensa kuin kotihommat. No jospa ensiviikolla ryhdistäytyis, kun Pasikin palaa työn pariin.

-Pia-

Ei kommentteja: