lauantaina, tammikuuta 19, 2008

Filmitähtenä ja testiryhmässä

Aamupäivällä lähdettiin kotoa ensin Vipun agitreeneihin ja sen jälkeen agituomaripäiville testikisaajaksi Kampilla. Puoli 7 illalla oltiin kotona hyvin kovin nuutuneina.

Vipu treenasi seurakaveri Sisun kanssa. Vipu pääsi sitten oikein filmitähdeksi ja saatiin treenit itelle digiversioina. Meillä kun on sellanen aatamin aikuinen videokamera, joka tallentaa vaan kasetille. Toisaalta hyvä niin, sillä vois olla aika äkkiä tukossa blogi taikka kotisivut, kun pääsisin vauhtiin.

Vipulle tuli yhdellä kertaa opeteltavaksi monta uutta asiaa... takaaleikkaus, takaakierto sekä sylikäännös. Tässäpä pari pätkää kateltavaksi. Laittakaa äänet pois...


Tuomaripäivillä oli monta tuttua tuomarikokelasta, mutta paljon oli kyllä sellaisiakin kasvoja, joita ei tunnistanut. Vipu kävi mittauspisteessä kolmen eri tuomarikokelaan mittauksessa. Korkeimmillaan mittaustulos näytti 42.8cm ja matalimmillaan 41.8cm. Tiukaksi menee medi/maxi rajan kanssa. Eihän Vipu tosta enään kasva, mutta kuinka paljon tulee massaa joka sitten nostattaa säkää. Ei meillä mitään maxia vastaan ole, mutta kun Vipu jotenkin tuntuu niin pieneltä.

Kampi meni kolme rataa, joista eka meni tosi nappiin ja kaks seuraavaa ei niin nappiin. Pitkästä aikaa loikkasi A:n kontaktin, jota on viimeksi tehny ties millon. Pohdittiin siinä sitten, että voiko kova ja hieman liukas mattopohja tehdä alastulon epämiellyttäväksi, sillä Kampi ei ollut ainoo aalta loikkaaja. No, enivei huomenna olis uudet radat mentävänä, sillä kokelailla on testiarvostelut.

Jokohan se sauna olis lämmenny?!?

-Pia-

Ei kommentteja: