maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Pääsiäisrientolot vietetty!

Etelän lumitilanne oli kehno, sääolosuhteet tuuliset ja kylmät ja Lohjan harjut yhtä kauniit kuin aina ennenkin. Perille päästiin ennätysajassa, joten pääsimme tutustumaan 8 suloiseen pentuun mukavasti jo ensimmäisenä iltana. Nukkumaan meno pitkittyi reilusti yli puolen yön, sillä paaperoiden touhuja ja nukkumista olisi voinut seurata vaikka läpi yön. Aamulla oli ihanaa herätä pentujen kiljuntaan ja mennä ensimmäisenä pentujen sekaan istumaan. Pikkuväen mahatauti verotti niiden vointia sen verran, ettei päästy ulos koko aikana.

Pentujen suureksi riemuksi mukanamme tuli myös uusi leikkikalu. Nimittäin kameran hihna oli pennulle todella mieluisa. Siinä riekuttiin aina tilaisuuden tullen. Kivoja juttuja oli myös farkkujen saumojen kaluaminen, nappien järsiminen ja kuminauhojen kiskominen. Unohtamatta tietysti korvia, varpaita ja muita ulkonevia osia.

Täytyyhän lomareissulla tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin, joita Kepo ansiokkaasti esitteli meille. Matkalla Nummelan keskustaan tutustuimme paikalliseen pienteollisuusalueeseen, kunnan suurimpaan firmaan sekä asuinalueiden monipuoliseen kirjoon (sekä uuteen että vanhaan). Uusina kohteina oli Nummelan M&M sekä K-extra, mutta suureksi riemuksemme näimme myös vanhat tuttavamme Prisman ja Citymarketin.

Kotimatkalle ei meinattu malttaa lähteä ollenkaan... Pennut aloittivat aamulla sellaiset rientolot, ettei niistä voinut irrottaa silmiään (eikä kameran linssiä). Niinpä aiottu klo 10 lähtö vaihtui 11.30:een. Kotimatka sujui vaivattomasti, koska etelän ihmiset eivät vielä olleet lähteneet paluumatkalle.

Tuhannet kiitokset Kipalle ja perheelle meidän täysylläpidosta sekä mielenkiintoisista keskusteluhetkistä! Teille on aina mukava tulla! Ainoa asia mistä voisi valittaa on, että jompikumpi meistä asuu liian kaukana toisesta .

Pentujen kuvia löytyy galleriastamme.

3 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Matka on suhteellinen käsite ;o)
Kiitos käynnistä!

n-elikot kirjoitti...

Suhteellinenhan se on. Siispä tervetuloa käymään täällä päin ;- P !

Adeina kirjoitti...

Ei todellakaan ole helppo lähteä Kipalasta. Olenkohan kertaakaan onnistunu lähtemään silloin kun alun perin oli tarkoitus :D

Kuinka monta naskalin jälkeä löytyy käsistä? :)