sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

Ostoksilla

Tänään (tai siis eilen) haettiin ensin isoille pojille ruokaa ja sen jälkeen menimme paikalliseen eläintarvikeliikkeeseen hakemaan ruokaa Vipulle. Vipu pääsi tietysti mukaan ostoksille. Ensin tervehdittiin iloisesti parit asiakkaat kunnes huomattiin, että hei täällähän on ruokaa! Sen jälkeen kävi veto itseä suuremman luun luo. Hirveä nälkä käytiin tyydyttämässä kotona, ennen kuin lähdettiin lenkittämään isoja poikia. Repusta oli taas hyvä katsella isompien menoa ja välillä mennä itsekin.

Kyllä näyttäs Vipussa olevan potentiaalia vaikka mihin, sellaisella sisulla ja rohkeudella tällä hetkellä asioita tehdään. Tiedä sitten miten ja mihin suuntaan luonne muuttuu, mutta nyt näyttää hyvältä.

Sitten sellainen äly hoi, älä jätä juttu: Käytiin Pasin kanssa ostamassa lapsiportti, jotta voidaan helpommin erotella koiria eri looseihin. Eipä tietenkään ajateltu, että länderin pentu on pienempi, kuin vuosikas lapsi. Vipu menee lapsiportin alta ja väleistä. Lisäksi vielä Kampi, Hugo ja Konsta tulevat portin yli tahtoessaan. Miki olisi ainut joka jää sille puolelle porttia, mille on jätettykin. No, saahan tuosta portista tietysti fiksaamalla ihan toimivankin, mutta joskus on järki jossain muualla kuin kotona.

Ja kotisivut on nyt uusittu. Vipu on nyt sivulla, sekä jotain muutakin uutta. Käykäähän urkkimassa ja kertokaa, jos löytyy jotain korjattavaa tai parannettavaa. Paljon jäi suunniteltuja juttuja tekemättä, mutta aika ei vain riittänyt niihin perehtymiseen.

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moix,

kävisköhän se portti mulle:-)

kyssyypi läppäkorvan omistaja