torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Terve, mää oon Vipu!

Vipu on siis mun kutsumanimi. Oikea virallinen nimeni on Kipazin Mentha Viridis ja työnimeni on Ferrari. Ferrari kuulemma siksi, että vauhtia on piisannut syntymästä asti, jokapaikassa aina ekana. Vipu musta tuli siksi, kun on toi Kampikin, josta on jo tullut mun idoli. Tulin siis sekoittamaan n-elikot lauman, mutta vaikka lauma ei olekaan nelikko enää niin elikkoja me ollaan kutenkin. Täytynee keksiä alkuun joku hyvä n -kirjaiminen sana...


Eilen siis aloitimme matkan Lohja-kodista Oulu-kotiin. Ekaks pääsimme Kepon kyytiin. Sillon mä yritin kovaan ääneen ilmoittaa, et hei, te vahingossa otitte mut mukaan! Mut ei ne kuullu, vaan jatkoivat matkaa. Riihimäellä mä sit totesin, et no, kait se maisemanvaihto on nyt edessä.

Junassa oli TOOOOSI tylsää. Ei ketään kavereita kenen kans olis seurustellu. Mä sit päätiin alkaa koisiin. Koisinkin yhtäkyytiä yli puolet matkasta, mut sit täyty kysyä, et missä on vessa? Asioiden toimituksen jälkeen taas untapalloon ja seuraavaksi mut herätettiinkin Oulussa.

Asemalla mua oli vastassa koko n-elikot kööri ja Pasi. Taas jatkettiin matkaa auton kyydissä. Onneksi ei niin pitkää matkaa kuin lähtiessä. Oulu-kotona oltiin tuota pikaa. Tervehdin hieman paremmin Pasia sekä Konstaa ja Kampia. Kampi katselikin mua suurilla silmillään. Totesi varmaan, et nyt on kuopuksen paikka menetetty. Toivottavasti musta tulee kuitenkin joku päivä Kampille tosi hyvä juoksu- ja leikkikaveri.

Tutkin ja hutkin paikat, söin ja sitten löysin Lohja-kodin tuoksuisen paikkani häkistä ja kömmin sinne nukkumaan.

Tänään me ollaan tutustuttu hieman kotimetsään. Olen päässyt ISOJEN poikien lenkeillekin mukaan. Pia laittoi minut reppuun ja sitten mentiin. Tänään tapaan myös Hugon ja Mikin. Huisin jännää, varsinkin JÄTTILÄIS-Hugon tapaaminen.

Tässäpä vielä pari kuvaa, joissa touhuan vielä sisarusteni kanssa.


Autan Totoro-veljeäni pois kuopasta.

Tässä peuhaamme kaikki viisi, jotka vielä olimme Lohja-kodissa. Minä alimmaisena.

Kaikille sisaruksilleni oikein paljon terveisiä. Toivottavasti näemme pian, sillä olisihan se metkaa pistää bileet pystyyn. Märkiä nuolaisuja myös äipälle ja iskälle. Hurjat pisi-pusut ja hännän huiskautukset kasvattajalle ja Kepolle. Ihanaa oli päristellä pihallanne kunnon Ferrarina! Tapaamisiin!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve Vipu,ja tervetuloa Ouluun! Oletpas aikas söötin näköinen tapaus=) Toivottavasti nähdään pian,pääset tutustumaan pariin bortsuneitokaiseenkin samalla;) Otahan paikkasi N-elikot laumassa,pidä isot pojat kurissa!
Onnea samalla Pialle ja Pasille perheenlisäyksestä!

Adeina kirjoitti...

Pääsittehän te perille :D Meidänkin pitää tulla treffaan Vipu ja muut Nastat elikot sinne Ouluun jossain vaiheessa ;)

Iloisia päiviä koko köörille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä Pialle ja Pasille! :)

n-elikot kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Pikku söpöläisestä on kuoriutumassa pikku viikari. Kaikenlaista kivaa on jo keksitty ja varmaan keksitään vielä paljon lisää.

-Pia-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta vipeltäjästä :)