tiistaina, huhtikuuta 24, 2007

Paavon luona kylässä

Tänään Vipulla oli sovittuna miitinki Paavo -länderin kanssa. Automatka Paavon luo oli Vipun mielestä suuri loukkaus. Matkustaminen häkissä ei ollut Vipun mielestä oikeutettua ja kontista kuului sydäntä särkevä uikutus. En osannut varautua tilanteeseen oikein, mutta tämän reissun jälkeen aloitamme häkkitreenit.


Paavon aurinkoisella pihalla oli paljon tutkittavaa ja hutkittavaa. Ensin toki täytyi moikata Paavo -poika nöyrästi, ja Tiina iloisesti naama ja korvat lipittäen. Sitten tutkittiin pihalla oleva suihkuallas juoden siitä vettä, törmättiinpä siihen kerran niin, että etutassut kastuivat. Pihalta löytyi myös ihanan makuista sammalta, kukkapurkkeja, portaita ja kaikkea muuta kivaa. Sisälläkin käytiin tutkimusretkellä. Kaikkea tutkittavaa oli niin paljon, että nukkumatti vei voiton ja pöydän alla koisittiin tovi, ennen kotiin lähtöä.


Paavo ja Vipu tervehtivät


Paljon kaikkea kivaa.

Kiitos Tiinalle pentulahjasta. Pentu-kongille on varmasti käyttöä, kun alamme harjoittelemaan yksinoloa häkissä ja muualla kotona. Niin ja kiitos vinkistä ostaa kompostiverkkoa pentuaitaukseksi. Painelemme heti huomenna Biltemaan! Otetaan muutaman kuukauden päästä miitinki uusiksi, niin leikitkin ovat varmaan jo tasavertaisemmat.

-Pia-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli virkistävää kun kävitte, Paavokin oli ihan tohkeissaan vierailusta. Ja Vipu, miten ihana ja suloinen voi toinen ollakkaan!

Mitenkäs ne matkaeväät maistuivat..?

Paavo jää odottelemaan uuden leikkikaverin kasvua.

n-elikot kirjoitti...

Eivät maistuneet, vaikka bansku onkin suurta herkkua. Kotimatka oli samanlainen kuin tulomatkakin. Täytyy harjoitella häkissä matkustamista ihan kotona.

-Pia-

Kipa kirjoitti...

Häkkiin Vipu on tottunut, on matkannut myös autossa häkissä, mutta siihen se ei ole tottunut, ettei ihminen kökötä siinä vieressä ;o) Meinaan mulla on edelleen komeet mustelmat esim. peilausreissusta kun pidin kättäni häkissä, ettei olis pennuilla niin orponen olo...

Pusuja Vipuselle!!!!!
Ja halit Kampille!!

Adeina kirjoitti...

Bilteman kompostikehikko on kätsä ;)
Kujeen mielipide asiasta ei ole ihan sama ja luulenpa että lauman aikuisetkin on asiasta eri mieltä...