sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Sunnuntain supinoita

Taas viikonloppu oli ja meni... liian nopeaa. Mitään ei oikein tehty. Tai jos tarkemmin ajattelee, niin tehtiin paljonkin. Aloitetaan vaikka lauantaista.

Aamupäivällä käytiin ostamassa tarvikkeet Kampin ja Mikin petiin, koska ystäväni Minna lupautui meille ne tekemään. Tosi nopeasti Minna ne tekikin ja niistä tuli todella hienot!! Paras palkkio Minnalle taisi olla, kun Kampi ryöväsi heti Mikille tarkoitetun pienemmän pedin ja kun oma peti oli valmis, vaihtoi siihen. Kiitos vielä Minnalle, itsellä noiden tekemiseen olis mennyt varmaan viikko! Tässä kuva onnellisesta uuden pedin omistajasta:Ostoreissun jälkeen älytöntä kyytiä kotiin vaihtamaan vaatteet ja hallille nätö treeneihin. Suunnitelmissa on lähteä Ruottin puolelle näyttelyyn, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ilmoittautua. Treenaus ei kuitenkaan ole koskaan pahasta, vaikkei näyttelyyn olisikaan menossa... varsinkaan ländereillä. Alku esteiden haun jälkeen Kampi hoksasi mistä on kyse, ja käyttäytyi kokeneen konkarin tavoin. Kehäpyörähtelyjen jälkeen olikin hyvä siirtyä este -harjoitteluun.

Treenasin edelleen kontakteja Pasin avustuksella. Vielä tarvitaan paljon ohjausta oikeaan paikkaan, mutta eiköhän se siitä ala suttaantuun. Lisäksi treenasin pujottelun itsenäistä suoritusta laittamalla lelun pujottelun päähän. Itse pysähdyin puoleenväliin pujottelua tai jätin jonkun esteen väliin. Upeasti Kampi osaa nämä hommat. Toisena pujottelu treeninä otin aloituksia, jossa laitoin putken U:n muotoisena niin lähelle aloitusta kuin sain. Ja eri kulmista lähetyksiä pujotteluun. Kertaakaan Kampi ei mennyt putkeen, mutta ohjatessani koiran oikealta puolen painaltaa kakkosväliin. Tämä meillä onkin ollut ongelmana jo pitemmän aikaa, ja olen miettinyt siihen ratkaisua.

Tänään kävimme isoniemessä lenkillä. Pojat innostuivat taas kirmaan harjuja ylös alas. Välillä kepin perässä, välillä hepuleissaan. Kuvaaja myöhästyi otoksissaan radikaalisti, mutta jonkinmoisia räpöstyksiä sain taltioitua.


Kampi ja tuulen tuivertama korva


Hugo naattii


Miki the harjuman


Kyllä kirmaaminen on poikaa

Nyt sitten toivotaan vaan, että viikko menisi nopeasti ja päästäisiin nauttimaan pääsiäisestä. Voi kuinka odotankaan sitä lomaa.

-Pia-

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Moi!

Tässä vielä linkki teillekin uuteen 'tarvikegalleriaani'. Sieltä löytyy Kampi ja meidän tyttöjen pedit. :)

http://www.karvajalka.net/tarvikegalleria

-Minna