lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Ahtautta autossa

Tänään käytiin kisaamassa naapuriseuran järjestämissä kisoissa. Minä menin Sentan kanssa kaksi kisaa ja Pia Kampin kanssa yhden kisan. Aamu alkoi siis ajolla Kempeleeseen ja taas huomasimme, että isommalle autolle todella olisi käyttöä. No, sopu sijaa antaa ja pääsimme kisapaikalle mainiosti.

Sentan eka kisa meni poskelleen esteellä 5 kun kääntäminen vasemmalle myöhästyi ja edessä ollut rengas viehätti enemmän. Toka radalla päästiin maaliin, mutta rimoja ropisi 25 pisteen edestä. Tarkempi analyysi jää tuonnemmas, mutta kaikkiaan olen tyytyväinen Sentan kulkemiseen ja kontakteihin sekä pujotteluihin.

Kampin suoritus oli kamerankin läpi katsottuna mainio. Alussa tuli pitempi kaarros käännöksessä ja kaksi viimeistä rimaa tuli alas, mutta kokonaisuutena minä olin tyytyväinen suoritukseen. Samoin oli Pia itsekin, muutamat "kokeiluluontoiset" jutut onnistuivat hyvin.

Lähes kotikisoista huolimatta päivälle kertyi pituutta hieman reilut 10 tuntia. Syötyämme olo on ollut aika nuutunut ja kroppa halajaa jo unten maille, mutta kai iltalenkki pitää vielä jaksaa tehdä.

Pasi

Ei kommentteja: