lauantaina, elokuuta 11, 2007

Pihan aitausta ja kisailuja

Tänään saatiin laitettua takapihalle aita. Varastosta löytynyt aitaverkko oli muutamaa kymmentä senttiä liian lyhyt, joten taiteilimme aukkoon hieman erilaista verkkoa jatkeeksi. Esteettisesti ei kovin kaunis, mutta luulenpa ettei koiria pahemmin haittaa. Piha oli tietysti heti testauksessa ja länderimäisestä örinästä pääsivät naapuritkin osalliseksi.




Työnjohtaja tarkastaa työn jäljen



Testiryhmä koeajossa



Piha hyväksytty painimolskiksi

Aidan pystytyksen jälkeen tuli hieman kiirus lähteä kohti Ylivieskaa. Pasi saikin mennä melkein suoraan rataantutustumiseen perille päästyämme. Mun hommaksi jäi sitten Kampin lämmittäminen jonka onneksi kerkesin aika hyvin tehdä. Eka rata oli taas Pasilta totuttelemista Kampin kanssa menemiseen. Tuloksellisesti rata oli hyvä, mutta ohjauksellisesti olisi voinut olla tehokkaampi. Tulos radalta siis 5. Ensimmäisen riman tiputus. Jäähyttelylenkin jälkeen Pasi saikin valmistautua jo hyppyradan rataantutustumiseen, sillä osallistujamäärä ei päätä huimannut. Tällä radalla Pasi taas terästäytyi ohjauksellisesti ja rata oli hyvän näköistä loppumetreille asti. Pujottelussa kuitenkin jätti viimeisen välin pujottelematta ja kun Pasi yritti korjata sitä, niin pujotteli väärään suuntaan. Olin unohtanut kertoa, etten ole ikinä korjannut keppejä keskeltä, vaan aloitan aina alusta. No, kaikki ei aina mene putkeen... eikä pujotteluun.

Kotimatkalle koukattiin Ylivieskan Kärkkäisen kautta. Kävin kuolaamassa ihania vaatteita, mutta pidin pintani enkä sortunut heräteostoksiin. Pasi taisi shoppailla t-paitaa ja sukkaa ja löydettiin keittiöön lamppukin. Perinteiset Sun Icen pehmikset ostettiin matkaevääksi ja lähdettiin kotimatkalle.

Tälle illalle olisi vielä urakkana Vipun pään siistiminen, sillä huomenna olisi tarkoitus lähteä mätsäriin. Täytyy myöntää, ettei olla harjoiteltu ollenkaan kehässä liikkumista, mutta kannatuksen vuoksi ajateltiin mennä kuitenkin. Siellähän sitä voi sitten harjoitella. Nyt pannussa odottavan kaffin kimppuun ja sitten voimistelemaan etusormi-peukalo otetta.

-Pia-

Ei kommentteja: