perjantaina, elokuuta 17, 2007

Meillä on käynyt tuholainen

Keskiviikkona, länderilehden viimeisenä materiaalin jättöpäivänä, hokasin alkaa perkaamaan kuvia ja laittamaan ilmoitusta Kampin S Mva:n arvosta lehteen. Ensimmäisenä siis s-posti auki. Mitä hittoa, ei saada yhteyttä palvelimelle! Johtojen rutiinitarkastuksen jälkeen uusi yritys, joka ei tuottanut sen parempaa tulosta. Mikä mättää?!? Johtojen tarkempi tarkastelu osoitti, että nettipiuhahan se oli poikki. Liekö päivän aikana käynyt tuhoja tekemässä hiiri, vaiko peräti rotta tai ehkäpä pihalla irrallaan ollut kissa. Tuholaiseksi ei varmaankaan voi syyttää sitä pientä länderin alkua, joka lähti juuri Pasin kanssa akiliitämään alkeiskurssille. Ehkäpä Vipu oli ajatellut rajoittaa meidän nettisurffailua ja löysikin siihen mitä parhaimman keinon. En sitten laittanut lehteen kuvan kuvaa. Tarinan opetus voisi olla vaikka "ole ensikerralla ajoissa liikkeellä!"

Alkeiskurssilla oli menty mm. puomia. Puomi ei ollut enää ollut pelottava, edelliskerralla puomilla piti tutista ja vokista, mutta nyt oli jo mennyt aivan reippaasti. Kolmen hypyn suora oli ollut iisi piisi, rengas lasten leikkiä ja pussi aivan helppo.

Ollaan sitten Pasin kanssa hurahdettu, ja alettu vetämään ryhmää. Tähän päivään asti ollaan onnistuttu "välttelemään" moiset velvollisuudet. Mutta nyt tuli joku tilapäinen mielenhäiriö. Terkkuja vaan Sarille, kaiken hyvän alulle ja juurelle ! Oikeesti, oli kyllä tosi kivaa! Porukka oli mukavaa ja hyvinkin kehityskelpoista. Kait sitä jotain tästä lajista tajuaakin ja hyvähän sitä tietoo on jakaa muillekkin.

Tänään meillä on ollut tottispäivä, eka kävin tokoilemassa Vipun kanssa läheisellä kentällä. Harjoiteltiin kovasti kotiläksyjä. Kaikkein tuskallisinta mulle on seuraamisen opettaminen. Ideahan on se, että oikeassa kädessä on kasa makupaloja ja vasemmalla annetaan n. polven korkeudelta makupala joka askeleella koiralle. En kykene tyrkkimään koiran suuhun kokoajan makupalaa pysähtymättä ja pitämällä koiran asennon suorana. Lisäksi frolicit ei mene nopeasti alas ja makkarat on liian liukkaita nopeasti syötettäväksi. Siinäpä mulla ISO ongelma. Ei osaa tehdä kolmea asiaa yhtäaikaa.

Konsta ja Kampikin pääsivät tottistelemaan omalla vuorollaan. Otettiin seuraamista, noutoa, luoksetuloa ja lopuksi hauskuteltiin tempuilla. Vilma ja Penni- sheltit kera Minnan kävivät vielä illalla riehuttamassa Vipua. Minna paistoi herkullisia lättyjä meille iltapalaksi. Kiitos Minna! Maha täynnä lättyjä voikin lähteä ! Öitä!

-Pia-

Ei kommentteja: