maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Pöhinää ja metsästystä!

Maanantai kohta takana ja viikkoa jäljellä vielä monta päivää. Koko konkkaronkka on ollut tosi väsynyt tästä kuumuudesta. Päivälenkillä, kun oltiin jo autolla, Vipu katosi johonkin. Huhuilin sitä tovin ja kerkesin jo ajatella kauheuksia, kunnes se kömpi auton alta vilvoittelemasta. Tarkoitukseni oli ottaa Vipu tänään mukaan kaupunkireissulle vähän katselemaan ihmisvilinää, mutta en sitten raskinut, kun lenkiltä tultaessa Vipu paineli suoraan nukkumaan. Kun aukaisin ulko-oven niin Vipu nosti päätään sanoakseen heippa ja jatkoi uniaan. No, vielähän noita kaupunkireissuja kerkiää myöhemminkin tehdä.

Vipulle on tullut mörkökausi. Kaikkia ulkoa kuuluvia ääniä pitää pöhistä. Tavan sammumiseen ei tietenkään auta se, että Vipun aloittaessa, koko lauma yhtyy pöhinään. Myös joidenkin vieraiden koirien kohtaamisessa on ollut pöhinäkohtauksia. Toivottavasti (ja onneksi) kausi on ohimenevää. Nyt tietysti sosiaalistamiset ovat enemmän kuin poikaa, joten eiköhän me lähdetä sinne kaupunkiin mitä pikimmin.

Kampilla taas on alkanut metsästyskausi. Aina se muistaa sääskien ilmestyessä aloittaa suu auki loikkimisen. Sääskiä pitää jahdata katse koko ajan taivasta kohden, keskittyen inisiöiden saalistamiseen. Hyvä vaan, söisi kaikki!

-Pia-

Ei kommentteja: