maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Etelästä palauduttu

Nyt on tilaihmeelläkin testattu pitempi reisu ja hyvinhän tuo kulki. Käytiin siis viikonloppuna Kampin ja Vipun kasvattajan luona jokavuotisessa kasvattitapaamisessa. Se onkin sellainen paikka, jonne on aina extra mukava mennä! Matka sinne meni Vipun osalta nukkuessa. On se vaan niin uskomattoman mahtava matkakumppani, ettei meillä ole vielä tuollaista ollut. Miki ja Kampi pysyttelivät sinnikkäästi pystyssä, Miki läähättäen ja Kampi takatilan tuulettimen ääressä vilvoitellen. Jossain vaiheessa Miki luovutti ja vaipui makuuasentoon Kampin sinnitellessä koko matkan.

Vipulla riitti pentutapaamisessa touhua. Kahdeksasta sisaruksesta seitsemän oli paikalla. Kakrut painalsivat irti pihalla koko päivän. Oli ihana seurata niiden touhuja. Kampi sai hierontakäsittelyn ja olikin taas jumissa lapojen välistä. Sain hyviä venyttelyohjeita, joita täytyy alkaa toteuttamaan käytännössä. Pääsipä Kampi myös sukkahousujäljelle, tosin kiinnostus jälkeä kohtaan luultavasti kuumuuden takia oli minimissä.

Kotimatka sujui samoissa merkeissä kuin tulomatkakin. Vipu nukkui ja Miki sekä Kampi sinnittelivät pystyssä.

Eilen oli viimeinen kerta Mikon agikurssia. Aivan selvästi mullakin on jotain mennyt selkäytimeen, koska omat käännökset alkavat sujua. Tosin harjoitella täytyy vielä paljon, jotta Kampikin kääntyisi oikeaan suuntaan.

Eilen aloitin työharjoittelun uudessa työpaikassa. Vipulla oli ensimmäinen yli kahdeksan tunnin päivä kotona. Hyvin oli näyttänyt menevän. Lepotuolin paikkaa oli vähän vaihdettu, sohvatyynyt olivat lattialla, mutta eipä sitten muuta. Kerkesin jo riemastua, ettei asioitakaan ollut päivän aikana tullut. Ajattelin jo miten hekumallisesti hehkuttaisin sitä blogissa. Nuolasinpa siis ennen kuin tipahti. Aloin luutuamaan lattioita ja siirtelemään tavaroita paikoilleen. Nostin lelukorin lattialta ja ihmettelin pohjan märkyyttä. Vipu oli lirauttanut lattialle ja peittänyt asiansa lelukorilla. Että sellainen epeli se...

Huomenna Vipulla on pentukerho ja Kampi pääsis akiliitämään (jos vaan keretään). Näistä tapahtumista sitten seuraavassa jutussa...

-Pia-

Ei kommentteja: