torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Muuttoapulainen työssään

Jes, kerkesinpä kerrankin konneelle ennen Piaa. Meillä on ollu tännään hirveesti hommia. Pia on heilunu ja huitonu koko päivän. Se on nakellu vaatteitaan pussukoihin ja astioita laatikkoihin. Mää oon yrittäny parraani mukkaan auttaa.


Mitäs me nyt tehhään??

Ens viikolla me kuulemma muutetaan. Muutetaan?... Ai niin se tarkotti sitä, että pääsen nuuskimaan uutta paikkaa. Ei kuulemma muuteta kauas. Lenkkimaastot säilyy sammoina. Hyvä niin, sillä mää tykkään lenkkeillä täällä. Täällä saa juosta irti mettässä ja välillä me ajetaan autolla jonnekkin kauemmas lenkille.


Ei kai näin hyviä housuja laiteta roskiin??

Nyt Pia huutelee tuolla, että pittää lopettaa. Ollaan lähössä isännän synttäreille. Isännäksi kutsutaan Pian issää, jolla on maaliman herkullisimmat korvat! Huomenna lähetään Rokualle. Se on kuulemma aika lähellä. Harmi, sillä mää niin tykkään olla autosa. Siellä on kuulemma litiliti -kisat. Pääsenköhän määkin kissaamaan? Toivottavasti, sillä litiliti on kivvaa.


Hauskaa Juhannusta kaikille! Olokaa kiltisti ja syökää palijon makkaraa!! Ja antakaa karvanaamolle sitä makkaraa kans.

-Vipu-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minne ne nyt muuttaa.....? Hauskaa Juhannusta N-elikoille ja ohjaajilleen toivottelevat börderkölliet ja niitten ihimiset Kempeleestä