perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Vihdoin ja viimein...
... kotisivut saivat uuden päivitetyn ilmeen. Mulla oli suuria suunnitelmia ja loistavia visioita sivujen varalle. Piti olla helposti päivitettävää ja tietoa ties vaikka kuinka paljon. Yks kaunis päivä sitten tupsahdin maanpinnalle ja tajusin, että kaiken sen hienon opetteluun olisi mennyt vuosi ellei kaks.

No, nyt mennään taas eteenpäin noilla sivuilla. Poikien tulokset karsin pois, sillä niiden päivittäminen on liian työlästä... Sitä paitsi, tuloksethan löytyy aikaa myöten koiranetistä.
Uutena juttuna löytyy Uutiset -sivu, jota sitten yritän parhaani mukaan päivittää. Aika näyttää miten työlääksi se käy. Linkkien ja gallerian päivitys on vielä hieman kesken... aikaa kun on, niin nekin tulevat ajan tasalle.

Kaikkein vaikeinta ja eniten voimia vei Muistoissamme -sivujen tekeminen... Yritin väistellä sivujen tekemistä viimeiseen asti ja sitten kun aloitin... sivut ovat maustettu suolaisilla kyyneleillä ja ihanilla, mutta mulle vielä niin kipeillä muistoilla!

Sitten toivoisin pientä palvelusta. Jos huomaat sivulla kirotus taikka muita virheitä, tai jostain syystä joku kohta tökkii, niin laita viestiä s-postiin pia. soronen (ät) n-elikot.net tai kommentoi vaikka blogiin. Korjaan (jos osaan) asian pikimiten.

Katjalle vielä tuhannet kiitokset sivujen otsakkeen kuvasta! Se on niin loistava tilannekuva :)!

-Pia-

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Hienot uudet sivut!