sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Harmittavan lähellä

Käytiinpä sitten eilen Kannuksen hulppean hienossa hallissa tokokisoissa. Tuomarina oli Jari Salokanto. Pisteitä tuli 156, joten harmittavan lähelle jäi ykkösestä...

Luoksepäästävyys: Tuomari halusi nähdä koirien hampaat. Vipu peruutteli ja väisteli tuomaria, mutta mun avustuksella antoi katsoa hampaat. Tilanteessa ei kuitenkaan ollut mitää murinaa tai hampaitten "napsuttelua", yritää vain paeta ahistavasta tilanteesta. Toivottavasti tästä ei tule tapa... 8p.

Paikalla makaaminen: Meni vasta toisella käskyllä maahan. Makas taas kuin tatti. 7p. (tuomarin mielestä annoin useamman lisäkäskyn...)

Seuraaminen kytkettynä: Tosi hyvää seuraamista, ei painanut niin paljon kuin viime kokeessa, mutta ei tehnyt ensimmäistäkään perusasentoa???? 6,5p.

Seuraaminen taluttimetta: Sama juttu, itse seuraaminen tosi hyvää, mutta ei niitä perusasentoja 7p.

Maahanmeno: Ihan loistava!! Pistemenetys tuomarin mielestä liian matalasta äänensävystä. 9p.

Luoksetulo: Lähti vasta toisella käskyllä ja tuli sivulle vinoon. 6,5p. (Vipulle oli liian suuri häiriö kehän laidalla istuneet nuoret, jotka pistivät kameransa "laulamaan" luoksetulossa)

Seisominen: Täys kymppi :)! 10p.

Estehyppy: Sama juttu :)! 10p.

Kokonaisvaikutus: 8,5p.

Monta viikkoa olen tuskaillut noiden jättävien kanssa ja ne meni niin loistavasti! Olen kyllä niistä tosi ylpeä! Pakko vaan luottaa siihen, että kyllä se ne osaa, vaikka välillä muulta näyttäiskin.

Ne missä Vipu on taas näyttänyt aiemmin osaamisensa, menivät nyt heikosti. Jäin miettimään, miksi kaikki perusasennot jäivät puuttumaan??? Ei passaa ottaa kuitenkaan niistä "pulttia", eiköhän ne taas sieltä löydy.

Ainut mikä jäi kovasti harmittamaan oli toi luoksepäästävyys. Sitä pitäisi nyt päästä treenaamaan paljon... vaan sitä on aika hankala yksin treenata. Täytyy yrittää jollain konstilla kehitellä tilanteita.

Pari viikkoa ja taas päästään kokeilemaan mitä uutta sitten keksittäs ja onko kotikentästä mitään etua?

-Pia-

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Me tullaan Repolaisen kanssa teidän kisakumppaniksi kahden viikon päästä. Eka kerta kokeessa meillä, toivottavasti agiesteet on mahd. kaukana...

Paula ja Hirmut kirjoitti...

Voi pirskatti miten lähellä ykkönen nytkin oli. TSEMPPIÄ! Hieno homma, että jäävät pelittivät noin mainiosti. :) En tekisi tuosta luoksepäästävyydestä ongelmaa, eli sitä ei kannata jankata sitä liikaa. Tuttujenkin ihmisten kanssa lp:tä voisi treenata, että pääsisi palkkaamaan Vipua onnistumisista ja saisi muistuteltua Vipukan mieleen, mistä hommassa on kyse? Vipulle haleja!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa1

kyllä jäikin harmin liki 1-tuloksesta! Mutta oli kyllä niiiin tuttua tuo, että ne mitkä normaalisti aina osaa hyvin, tökkii kisoissa silloin, kun ne mitä ei tavallisesti osata, onnistuvat hyvin. Vaatii vaan kärsivällisyyttä ja sen verta fiksun koiran kun länderi on. Meinaan meidän Ceci-käppänän kanssa multa loppui pinna ja lopetin kisat juuri tuon takia!
Tsemppiä teille ja mukavaa pääsiäistä ja kevään jatkoa!

jettilästä jassu

n-elikot kirjoitti...

Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan aina!

Vipun kanssa touhutessa olen kyllä oppinut jatkamaan pinnaani monia monia metrejä :).

Miia, tsemppiä teille ekaan kokeseen!

-Pia-