tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Pääsiäinen mennä jolokotti

Niin ne tuli lomat "lusittua" ja arkinen aherrus alkoi taas. Lumetkin on saaneet hurjaa kyytiä, kun lämpöä on riittänyt. Tänään erehdyin vielä metsälenkille ja karvaasti sain kokea märät kengät ja vielä märemmät sukat. Ughh, mikä ihana olotila! Tein sanattoman sopimuksen, että huomenna kuljetaan vain pyöräteitä.

Vipun kanssa ollaan valmistauduttu ensi viikonlopun kokeeseen. Tänään oli huippuhyvät ryhmätreenit. Saatiin treeniä oikein kunnolla paikallaolon alkuihin... pääsin siis hyvin palkkaamaan oikea- aikaisesta maahanmenosta. Treenailtiin seuraamista ja erityisesti otettiin perusasentoja, joissa ei tietenkään mitään ongelmaa ollut :). Luoksepäästävyyskin oli huippuluokkaa! Luottavaisin mielin ollaan siis menossa lauantain kokeeseen! Nyt sitten vaan peukut pystyyn!

Sunnuntaina Kampikin pääsee pitkästä aikaa kisoihin. Varpaanväli ei ole enää vaivannut... itseasiassa se on parantunut kokonaan. Voipi kaverissa olla "pikkasen" virtaa, vaan milloinpa siinä ei olisi :)! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis luvassa viikonlopulle... vaan sekös vasta mukavaa on!

Lopuksi kuvatuksia Vipu vilpertistä hankileikeissä, Kampi kun ei vapaaehtoisesti kahlaile märässä lumessa.

-Pia-2 kommenttia:

Hannamaaria kirjoitti...

Meidän lauman blogissa olisi teille terveisiä: http://amaelmellon.blogspot.com/2009/04/kreativ-blogger-award.html =)

Katja kirjoitti...

Onnea lauantaille! Olen tulossa kokeeseen töihin,niin voin pitää peukut pystyssä paikan päällä:)