maanantaina, huhtikuuta 20, 2009

Sunnuntaina kisattiin taas

Joo, käytiin eilen kisaamassa agia Kampin ja Vipun kanssa. Oli aika kaksijakoinen päivä, toisaalta meni hyvin, toisaalta ei niin kovin hyvin. Kummallakin kaksi kisaa, hyppäri ja agirata.

Vipu meni ensin ja ensimmäisenä oli siis hyppäri. Aloitus sujui varsin hyvin, kunnes päästin koiran hieman liian vapaasti hyppäämään 5. ja 6. hypyn, joissa molemmissa tuli pitkät kaarrokset. Muuten rata meni hyvin ja Vipu kävi yllättävän kuumana radalla. Itse en sitä huomannut juostessani, mutta videolla kuuluu lähes taukoamaton räksytys. Nollalla selvittiin kuitenkin maaliin. Taidettiin olla neljänneksi viimeisenä lähdössä, joten tuota pikaa kuulutus kertoi, että olimme voittaneet! Huh heijaa, etten sanoisi... Liekö uutinen vienyt keskittymiskyvyn vai olisiko sittenkin syynä vähäinen harjoittelu Kampin kanssa, koska saatiin aikaiseksi nätti hylky. Vanha perusmokani eli hieman liian vaikea ratasuunnitelma erääseen kohtaan koitui kohtaloksemme.

Agiradalla Vipu sitten oli hieman liian nopea minun epävarmalle ohjaukselle. Alku oli meille(tai siis minulle) perin hankala, toistuvia käännöksiä vastakkaiseen suuntaan. Törkkäsin Vipun keppien aloituksessa liian pitkälle ja niinpä siitä tuli aloitusvitonen. Parissa paikkaa tuli aika myöhäiset kääntämiset ja loppujen lopuksi yksi aivan liian myöhässä ollut käännös, joka aiheutti hylyn.

Kampin kanssa sain aloituksen onnistumaan tosi hyvin, jopa jarrutus onnistui kohtuullisesti. Kepeille meno oli noin 40 asteen kulmassa terävämmältä puolelta. Lähetin Kampin aloittamaan ja leikkasin sitten keppien taakse, onnistui moitteettomasti. Hyvä Kampi!! Tuloksena 10 radalta, yksi riman pudotus ja yksi kielto. Kieltovirhe oli oma moka, olisi pitänyt sanoa puomille mennessä pelkkä "kiipee" eikä "puomi kiipee". Muistetaan seuraavalla kerralla paremmin(?!).

Valiokello pistettiin käyntiin siis myös Vipun osalta, Kampin kanssa jatketaan jahtaamista yhtä uutterasti kuin ennenkin ;- ) Tästä jatketaan kohti uusia kisoja.

Pasi

5 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Siis teidän aksat(kin) menee niiiin hyvin, huh heijaa!! Onnea! Me vaan "suunnitellaan"...

Pirkko kirjoitti...

Onneksi olkoon Pasi ja Vipu!

Kaisa & rlkt kirjoitti...

Onnea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas satelee onnitteluja:) Huikeaa menoa pojat, jatkakaa samaan tahtiin:)Ja käykääs kattoon Senta-muoria ja pentusiakin:)

Adeina kirjoitti...

Hurraa ja hyvä te! Mahtavaa menoa Vipun kanssa niin Pia kuin Pasi. Pia tokon osalta ja Pasi agin. Te ootte kyllä kaikki kolme ihan super hyviä! Ja onnittelut Kampille kans!

Kai te tuutte Tampereelle 16. ja 17.5 kisamaan ;) Meille mahtuis nyt hyvin yöksi. Kujekin lienee siinä vaiheessa jo mammalomailemassa.