sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2009

Tiukaksi meni!

Eilinen tokokisa todisti taas sen, että Vipu kyllä osaa järjestää yllätyksiä kokeeseen! Ei kerkee kyllästyä kaverin kanssa tokoiluun. Ja, jos joku väittää, että tokoilu on tylsä harrastus, niin saa ottaa Vipun hetkeksi lainaa... ihan varmasti kaveri järjestää ylimääräisiä sydämentykytyksiä :).

Mutta siis siihen kokeeseen: Tuomarina Piritta Pärssinen

Luoksepäästävyys: 10p. Ei mitään ongelmaa, kun tuomari tuli hyvin luo.

Paikalla makaaminen: 0p. Tää oli se sydämentykytys paikka... alku meinasi mennä taas pipariksi, kun Vipu meni ennen käskyä maahan. Onneksi liikkeenohjaaja ei ollut vielä sanonut käskyä, joten kerkesin huikkaamaan etten ollut valmis. Otin Vipun ylös ja takaisin sivulle istumaan. Toisella kertaa meni oikein maahan. Vähän puolen välin jälkeen näin kun Vipun korvat menivät taakse ja pientä levottomuutta oli ilmassa. Hirvee paniikki iski ja katsoin hetken muualle. Kun taas katsoin Vipua, niin siellä se jo seisoi. Seuraavaksi kaveri nuuskutteli siellä jo omiaan, kait siinä oli joku ihana tytsy viimeksi maannut. Sain luvan ottaa Vipun kiinni ja sitten aika olikin jo täys.

Niinpä niin, se meidän varma liike oli nyt nolla (älä koskaan sano varma liike!!!) ja minä olin maani myynyt. Kävelin kehästä suoraan autolle ja laitoin Vipun häkkiin. Oli pakko saada ravistella harmin tunne pois hartioilta. Onneksi kisailijoita oli 14 ja paikallaolo oli kolmessa ryhmässä. Oli siis aikaa miettiä asioita. Hetken rauhoittuminen auttoi ja otin Kampin autosta pihalle. Pidettiin hauskaa ja leikittiin Vipun ollessa autossa. Kampi alkaakin olla jo konkari tässä "vivun virityksessä!"

Otin Vipun autosta aivan viime tinkaan ja annoin sen vielä hetkeksi Pasille. Päätin, että otetaan nämä kisat aivan treenin kannalta ... mielestäni kun ykköseen ei ollut enää mitään mahiksia. Taas ennen kehään menoa Vipu näytti oleven aivan muissa maailmoissa, nokkaa oli vaikea saada irti maasta. Eikä nuuskuttelun tuoma epävarmuus auta mun jännityksessä yhtään. Vaan Vipupa päätti yllättää...

Seuraaminen kytkettynä: 9,5p Tosi hyvän tuntuista ja ilmeisesti näköistäkin. Perusasennot hyvät. Käännöksistä puoli pistettä pois.

Seuraaminen taluttimetta: 9,5p. Sama juttu!

Liikkeestä maahanmeno: 9p. Olisi saanut mennä nopeammin maahan.

Luoksetulo: 9,5p. Hyvä vauhti, mutta kävi hieman liian takana sivulle tultaessa. (Kerkesin jo ajatella, että mihin se katosi:))

Liikkeestä seisominen: 9,5p. Olisi voinut pysähtyä nopeammin. (Mun käsky oli kyllä "vähän" ylikorostettu)

Hyppy: 9p. nuuskutteli vähän hypyn jälkeen estettä ja sen jälkeen maata.

Kokonaisvaikutus: 9,5p. Puoli pistettä lähti koiran nuuskuttelusta, vasten hyppimisestä (länderi!) ja mun kumartelusta (mun paha ongelma!!!).

Olin aivan älyttömän onnellinen kehästä poistuessani! Kaivoin ensin pyörykät repusta ja istuin tovin maneesin lattialla vain syöttäen koiraa! Pasi kävi huikkaan tuloksen... 160p!!! Siis tä? Just ykköstulos... yhtään pistettä taikka sen puolikastakaan ei siis ollut vara menettää! Siis aivan mieletöntä... koko loppupäivän olin kuin hangonkeksi, niin hirveen tyytyväinen olin tuohon pieneen yllätyksen järjestäjään!

Kauppareissulta pojat saivat omat hienot palkinnot:


Vipu ja uusi koera!


Taitava "vivun virittäjä" Kampi ja nalle!

Kepo ja ohjastajakin olivat ansainneet "palkinnon" ja niin tultiin kotiin pizzerian kautta. Nelijalkaiset tietty herkuttelivat vielä pitsan osingoilla!

-Pia-

7 kommenttia:

Minna & Råtta kirjoitti...

Onnea ykköstuloksesta! Komeita pisteitä!

Katja kirjoitti...

Onnea ykkösestä,kaikki liikkeet ,paikkamakuuta huolimatta, meni kyllä musta kympillä:) Hienosti olet edennyt Vipun kanssa, taitavaa!

Ansku kirjoitti...

Onnea! TK1 yhden askeleen päässä :)

Paula ja Hirmut kirjoitti...

Paljon onnea vielä näin bloginkin kautta! Varsinkin seuraaminen oli minusta lähes täydellistä. Hyvä, hyvä kuomat! :D

Pirkko kirjoitti...

Hirrrmuisesti onnitteluja!

Tepa kirjoitti...

Pakko minunkin tulla onnitteleamaan, kun ahkerasti olen teidän tokoiluja blogista seurannut. Hurjasti siis onnea,hieno saavutus ;) Antaa varmasti taas uutta treeni-intoa. terhi+länderit lara ja ruca

n-elikot kirjoitti...

Vipu kiittää onnitteluista ja kannustavista kommenteista!

Treeni-intoa löytyy vielä vähän. Kesä sitten huilitaan :)!

-Pia-