perjantaina, maaliskuuta 13, 2009

Vaakatasossa

Niin, muutama päivä on mennyt vaakatasossa maailmaa katsellen. No, ei nyt sentään ihan koko päivä, mutta iso osa kuitenkin. Pasi on maannut vaakatasossa vielä paljon enemmän kuin minä, sillä mies halusi olla tunnollinen työntekijä ja sairastui talvilomallaan. Ite olen päivisin yrittänyt nukkua yövuoron univajetta pois, mutta osittain huonolla menestyksellä.

Kampi kerkesi maanantaina liitelemään. Mielenkiintoisia ja haastavia takaakiertoja oli radalla. Tahmean näköistä oli edelleen Kampin meno. Tai siis koira meni samalla raivolla kuin aina ennenkin, mutta rimat roiskui ja kontaktitkin paukkui ja Pasi oli myöhässä.
Lumimies VipuVipun kaikki liitelyt jäivät tältä viikolta väliin. Vaan enpä usko, että tauko tekee pahaa nuorelle miehelle. Ja ei Piipeli ole toimettomaksi jäänyt... TOKO on ollut viimeaikoina IN! Tiistaina oltiin ryhmätreeneissä ja harjoiteltiin mm. liikkeestä seisomista. Hyvältä näyttää jo loppuosakin liikkeestä, pientä pälyilyä silloin tällöin, mutta luulen (tai ainakin toivon), että sekin jää pois, kun treenaillaan lisää. Välillä ollaan treenailtu ihan muutakin kuin noita jättäviä. Maanantaina leikittiin noutokapulalla ja piiloteltiin sitä lumivallin taakse. Vipu oli ihan intopiukeena hakemassa kapulaa ja tuli sen kans jopa suoraan sivulle!!! Vähän kyllä vätkytti kapulaa, mutta liike ei ole koskaan onnistunut noin hyvin! Itte kun vielä muistais olla hillumatta ja kiljumatta turhia, niin menis vielä paremmin.

Siinäpä tän viikon kuulumiset. Siivouspäivän kunniaksi moppi odottaa jo nurkassa, joten kait mun on irrottauduttava tästä koneesta.

-Pia-

Ei kommentteja: