tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Menneitä ja tulevia

Viikonloppu taas oli, meni ja vilahti. Eipä me mitään uutta ja erikoista tehty. Vähän lenkkien ohessa tokoiltiin ja sunnuntaina käytiin liitelemässä. Tehtiin simppeliä ratatreeniä, jossa oli kaikki kontaktit mukana. Keinu oli jo toisena esteenä, joka tuotti Vipulle vaikeuksia. Pari lentokeinua sai sen tajuamaan vasta, että este on tosiaankin keinu ja siinä kannattaa jarruttaa. Puomin ja A:n kontaktit olivat tosi mallikkaat.

Viikonloppuna onkin Vipun koitoksena kaikki neljä rataa. Tavoitteet on samat kuin edellisissä kisoissa eli kontaktit ja jos ei malta, niin otetaan uudestaan. Pakko uskoa, että tuolla systeemillä Vipu oppii, että myös kisoissa on maltettava pysähtyä niin kuin on opetettu. Rahat kyllä menevät kankkulan kaivoon, vaan viis niistä (sanoo kety, joka ei maksa kisoja :)).

Tulevista karkeloista... pariin tokokisaan on tullut Vipu ilmoitettua huhtikuulle. Alokasluokkaa mennään vielä ja yritetään nyt ennen kesää saada se TK1. Pienistä asioista ne ykköstulokset on kiinni ja toivon, että saan ne nyt korjattua. Yhteen näytelmään Vipu on menossa tälle keväälle. Hirvee urakka olis tuon "resupellen" nyppiminen, karva on päässyt "vähän" kasvamaan... ehkä mä joku päivä reipastun ja otan tuon käsittelyyn, sillä muuten sitä ei kyllä kehään kehtaa viedä. Agikisoja olis sitten molemmille koirille pitkin kevättä. Ollaan suunniteltu pitempää reissua ja sitten on näitä ns. kotikisoja. Mutta noista karkeloista sitten lähempänä lisää...

-Pia-

Ei kommentteja: