perjantaina, tammikuuta 02, 2009

Vuosi 2009 pyörähti käyntiin

Toista päivää jo mennään vuodesta 2009. Vuosi vaihtui meille melkein kuin mikä tahansa päivä... jotenkin sitä piti kuitenkin juhlistaa, joten ostin sipsipussin ja Fantapullon. Niillä vuosi vaihtui makoisasti :). Pauketta oli varmasti samalla lailla, kuin muinakin vuosina. Myrsky ei siis pelastanut meitä. Alkuillasta, kun naapurit intoutuivat paukuttelemaan, Kampia hieman hirvitti, kampesi syliin, tärisi ja läähätti. Myöhemmin sitten rauhoittui jo makoilemaan lattialla. Vipua eivät paukkeet hetkauttaneet. Kauheesti olis tehnyt mieli leikkiä Kampin kanssa, vaan pakko oli rajoittaa, kun Kampi taas ei tajunnut leikistä mitään.

Ittellä sammui "lyhty" jo ennen vuoden vaihtumista ja kiipesin yläkertaan nukkumaan. Aamulla kun avasin silmäni, eka ajatus oli päästää pojat pissalle. Olihan Kampin edellisestä käynnistä jo reilu puolivuorokautta aikaa. Vaan hui kauhistus, miten pelottavat yläkertaan johtavat jyrkähköt puiset portaat Vipun mielestä ovatkaan... niistähän vielä näkee läpikin! Ajatus oli ottaa Vipu syliin ja kantaa alas, mutta liukas luikero kerkesi livahtaa pakoon sängyn alle. Luuli varmaan, että aion tuupata sen portaita alas, raukka! Kepulikonstein sain Vipun syliin ja vihdoin päästiin ulos asti. Vaan kyllä meinasi naurattaa, kun Vipu osaa olla niin dramaattinen :)!

Noita portaita ollaan aina välillä makupalojen avulla harjoiteltu. Lähinnä ylöspäin kiipeämistä. Paras saavutus on nyt kuusi askelmaa, eli vähän alle puolenvälin. Kampinkin kanssa aikoinaan harjoittelimme samoja portaita, mutta se oli paljon helpompi tapaus. Ja kun Kampi oppi menemään portaat ylös, se oli aina yläkerrassa ja vinkui sitten sieltä, että tulkaa hakemaan mut alas :). Nyt ISOpoika menee portaat mennen tullen ja palatessa.

Silleesti alko vuosi meillä, pelkojen kanssa ja ilman :).

-Pia-

Ei kommentteja: