perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Arkinen aherrus alkaa taas

Torstaina oli ensimmäiset Activedogin treenit joulutauon jälkeen. Pakkasta oli ulkona yli 20 astetta, mutta onneksi sisällä oli lämmintä. Kampi ei nyt ainakaan kevätkaudella pääse nauttimaan hallin fiiliksistä, sillä haimme vain Vipulle paikkaa. Ja sekös Kampia tietenkin sapettaa!!!

Vipu olikin aivan elementissään treeneissä. Kaikki ohjaajat tutustuivat ensin rataan ja menivät sitten radan kuvitteellisella koiralla. Sitten otettiin koirat kehiin ja yllätysyllätys, ei ihan mennyt Pasin suunnitelmien mukaan. Muutamalla muutoksella ja toistolla pätkä onneksi onnistui. Viimeisenä esteenä ollut keinu meni loistavasti. Yhesti Vipu ei malttanut jäädä kontaktille.

Ensi viikolla pyörähtävät käyntiin loputkin treenit. Huh, ei pitäis olla vapaa-ajan ongelmia kun joka illalle, paitsi perjantaille, olis jotakin ohjelmaa. Onneksi on kaks koiraa ja kaks ohjaajaa, niin ei tartte ihan joka ilta olla menossa.

Huomenna on sitten edessä se tosikoitos. Vielä ei ole perhosia vatsassa ja toivottavasti ei pahemmin tulekkaan. Huomasin muuten, että huomenna tulee tasan 1v11kk, kun olin Konstan kanssa saimaisessa hallissa samaisen tuomarin kokeessa avoimessa luokassa ja saatiin 1. tulos. Katsotaan miten huomenna käy.

Lopuksi vielä kuvia Kampin kynimisestä... vai oliko se nyppimisestä :).


Voi ei, taasko kotiparturilla on näppinsä pelissä


Viheltele ja hyppele vaan, en tod poseraa sulle... veit sitten viimeisetkin lämmittimet.

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, hienoa Pia ja Vipu!!!! Paljon onnea upeasta tokouran aloituksesta! :)