torstaina, tammikuuta 22, 2009

Rentoutusta ja revittelyä

Ihan ekaksi... SUURET KIITOKSET kaikille onnitteluista! Vipun kanssa jatketaan vielä alokasluokassa ja yritetään saada kasaan ne kolme 1. tulosta. Tarkoitus olis saada kisakokemusta (ainakin minä tarvitsen sitä :)) rutkasti lisää. Avoimeen siirtyminen on vielä pitkän matkan päässä, sillä esim. noudon opettelussa ollaan jouduttu palaamaan taaksepäin (alkoi puremaan kapulaa). Vaan mihinpä meillä olisi kiire... ei mihinkään. Treenaillaan ja kisaillaan pikkuhiljaa ja katsotaan mihin asti innostus ja taidot riittävät.

Sunnuntaina oli tiedossa Kampin hemmottelupäivä. Luottohieroja tuli pitkästä aikaa käsittelemään Kampia. Vipu oli taas rasittava... haukkui tulijan pystyyn. Onneksi rauhoittui suht nopeasti, viimeistään sen jälkeen kun vieras istui aloilleen. Ja mitä tekee Kampi, innoissaan haukahtaa pari kertaa ja sen jälkeen menee vieraan luo rapsuteltavaksi. Siinä yks suuria eroja Kampin ja Vipun käyttäytymisessä.

Kampi tapansa mukaan lösähti hierojan eteen käsittelyyn. Heti kohta silmät alkoivat luppasemaan ja kaveria sai melkein herätellä kun käsittely oli ohi. Toinen lapa oli tosi jumissa, samoin vastakkaisen puolen takaosa. Ne kun hieroja sai auki, niin olipas Kampi ihan erinäköinen liikkuessaan. Loppupäivä otettiin liikunnallisesti ihan iisisti ja samoin maanantai, jolloin Kampin vuoden ensimmäiset ryhmätreenit jäivät väliin.

Tiistaina käytiin Vilman ja Pennin kans pitkästä aikaa mukavalla mettälenkillä. Kameraakin tuli ulkoilutettua pitkästä aikaa, mutta valon puute ei suonut hääppöstä kuvan laatua. Kiitos Minna lenkkiseurasta. Kaksin aina mukavampaa!


Vipu ja Vilma kirmailevat


Pennin ja Vilman painia


Kampi kurvailee

Illalla oli sitten Vipun tokopäivä, jolloin alkoi pyörimään uusi ryhmä kolmen vetäjän voimin. Vetäjät halusivat nähdä jättävien liikkeiden ja seuraamisen suoritusta. Menin ensin näyttämään jättävät liikkeet, jotka molemmat menivät hyvin. Pienen tauon jälkeen menin seuraamispisteeseen, jossa seuraaminen ei sitten mennytkään hyvin. Vipu oli sitä mieltä, että taas treenataan jättäviä ja pysähteli aina kun kuvitteli mun antavan jonkinmoisen merkin. Treenailin sitten itsekseen seuraamista hyvin lyhyissä pätkissä, vaihdellen suuntia nopeasti.

Eilen oli Vipun litiläti ryhmätreenit. Vipulla oli oikein mukavat treenit, tuttuja tyttöjä paljon, joita pystyi treenejen välissä riiaamaan. Tytöt vaan eivät olleet kovin suotuisia :). Itse treenit menivät tosi hyvin, sillä radalla oli kaikki kontaktit, joiden suoritus meni ihan nappiin. Toivottavasti onnistuisi Kemissäkin!

Tänään pääsin purkamaan agressioitani pikkupoikiin!!! Pojat olivat nimittäin kentällä paukuttelemassa papatteja ja sain ne itseteosta kiinni. Arvatkaa tuliko muutama ärräpää ja poliiseilla uhkaus! Säikähtivät sen verran, ettei paukuttelua sen jälkeen kuulunut. Vaan kuinka kauan muistavat...

Tässäpä viikon puuhat, tänään olis vielä Vipulla treenit Mikon opeissa ja niillä eväillä sitten jännittämään Kemiin Vipun ensimmäistä agilityrataa.

-Pia-

Ei kommentteja: