perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Kisamaista treenaamista

Tokotreenit aloitettiin reilun puolen tunnin reippaalla lämmittelylenkillä. Meinas tulla oikeesti hiki, kun vaatetta oli saman verran kuin -20 asteen pakkasella. Nyt sentään pysyttiin kympissä. No, lenkki meni rattoisasti puhelimessa läpättäen ja hikeä pyyhkien. Eipähän palellut hallilla.

Pasi nappas meidät matkalta kyytiin ja ajeltiin hallille, jossa meillä oli treeniseurana Katja ja Ruska. Kovasti Vipua olis Ruska kiinnostanut, mutta ei onneksi häirinnyt tekemistä. Suunnitelmissa oli ottaa alokasluokan liikkeet ilman palkkauksia, mutta hieman jouduin siitä lipsumaan.

Luoksepäästävyys: hyvä, ei liiku sivulta, mutta "mulkoili" hieman Katjaa.
Paikallaolo: Paikkamakuussa kaverina Ruska. Meni maahan vinoon, mutta makasi paikallaan tapansa mukaan kuin tatti, vaikka Katjan kans lärpäteltiin :).
Seuraaminen hihnassa: Ihan kauheeta remmiohjausta multa. Treenattu aivan liian vähän.
Seuraaminen vapaana: Ihan eri tuntuista menoa. Seuras hyvin ja piti paikkansa.
Liikkeestä seisominen: Oli vähän hypähtänyt Katjan "käsky" sanalla, mutta jäi seisomaan mun käskystä. Palatessa vähän liikkumista.
Luoksetulo: Vauhdikas, mutta perusasento ei nyt ihan nappi.
Liikkeestä maahanmeno: Meni hyvin maahan, mutta palatessani nousi seisomaan. Otin liikkeen uudestaan.
Hyppy: Mokasin, kun tein valmistelevat rituaalit hyppyä varten ja vastasin liikkurin kysymykseen "valmis" ja Vipu luki sen käskyksi ja hyppäsi hypyn. Hypyssä vaihdan valmis -sanan pelkkään nyökkäykseen.

Suurin ongelma meillä näyttäs olevan nyt kokeessa palkkaamisen vähyys. Kun ei tule edes sanallista palkaa, niin Vipu on ihmeissään. Siksi jättävien liikkeiden paluussa tulee pyörimistä. Ja toinen palkaamattomuuteen liittyvä juttu on motivaation säilyttäminen kokeen ajan.

Ihan kaikkein suurin ongelma taidan kuitenkin olla minä, etten vain itse mokaisi tulevaa koetta jännittämiselläni. Lähdetään kuitenkin pitämään hauskaa... Tokokoutsin sanoin: tämähän on vain tokoa, ei sen kummempaa :).

Katjalle ISO kiitos kaikista vinkeistä. Treenaillaan vielä, kun keritään, remmiseuraamista, takapalkkaa ja etupalkkaa jättävissä... ja paljon muuta :).

-Pia-

Ei kommentteja: