sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Vipu 1.vee
Meidän pieni hörökorva täyttää tänään yksi vee! Taas pakko sanoa, että aika on mennyt hurjaa vauhtia! Se pieni pentu jonka hain n. 10 kk sitten Kipalasta on nyt jo iso poika. Vipu on huoleton hulivili, jonka suurin huoli tällä hetkellä on keksiä paras iskurepliikki tyttöjen maailmassa. Muuten Vipua ei maailman meno paljon paina. Kaverista ei saa tosikkoa tekemälläkään vaan kaikkiin asioihin osallistutaan tietynlaisella huumorilla. Äärettömän utelias Vipu on. Se on kaikissa kotitouhuissa aina mukana oli sitten kyse imuroinnista tai ruoanlaitosta. Suurin ero Kampin ja Vipun välillä on se, että Kampi viihtyy omissa oloissaan eikä sitä kotona huomaa ja Vipu on aina läsnä... hyvällä tavalla. Kampi ei myöskään pysty rentoutumaan sylissä, tykkää ja hakeutuu rapsuteltavaksi kylläkin, mutta ei "relaa"ja Vipu taas hakeutuu liki meitä nukkumaan ja saattaa köllistellä pitkät tovit sylissä. Vipun cool -asenteesta kertoo sekin, ettei sen tartte rähistä vastaantulijoille vaikka Kampi rähähtäisikin vieressä. Melkoinen vetojuhta Vipu kyllä on, voimaa on kuin pienessä pitäjässä. Opetusmetodit vetämisen poistoon on tiedossa, jaksas vaan alkaa siihen ruljanssiin.

Harrastuskoirana Vipu on kyllä mainio. Agility on ja tulee olemaan ykkösharrastus Pasin kanssa. Vielä sen opettelussa ollaan hyvin lapsen kengissä, mutta kiirettä ei ole. Ja se toko... Vipun innokkuus tokoa kohtaan on kyllä yllättänyt minut. Tokossa on tarkoitus pitää huisin hauskaa ja katsotaan kuinka pitkälle se riittää. Pääasia, että koiralla säilyy into ja halu myöhemmässäkin vaiheessa.


Onnea Vipun sisaruksille! Monia ihania ja hauskoja vuosia teille! Pidetään lippu korkealla! Kiitos kasvattajalle ihanasta kakarasta! Tällä hymy- ja naurumäärällä ollaan saatu monta lisävuotta!

T: Pia & Pasi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelurapsutukset Vipu-veljelle Padilta omistajineen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1v. nuorukaiselle!

Anonyymi kirjoitti...

Tärkeitä eivät ole päivät, jotka ovat menneet vaan ne hetket, jotka ovat jääneet mieleen.

Onnea ja uusia hetkiä toivotellen,
T [&P]

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea Viputille!

-Minna, Masa, Eeli ja tytöt