maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Kisaviikonloppu pulkassa

Neljän kisan viikonloppu on taas takanapäin. Kisat menivät hyvin Kampimaisesti. Ei siis yhtään nollaa. Molempien päivien ekat radat olivat tosi hyviä, toiset ei sitten niin hyviä. Ekalta radalta viimeiselle esteelle asti nolla ja sitten hyvin kampimaiseen tyyliin viimeisen riman tiputus. Toisella radalla Pasi oli myöhässä monessa paikkaa ja hylkyhän sellaiselta radalta tuuppaa tulemaan.

Sunnuntaille uusi yritys. Eka hyppyrata. Monissa paikoissa loistavaa ohjausta Pasilta. Nopeita käännöksiä, mutta sitten paikka, missä tulee esiin Kampin heikkous. Takaaleikkaukset ovat hyvin epävarmoja Kampille, joten Pasi päätti vääntää paikkaan valssin. Pasi oli koiran hyppylinjan edessä ja mitäpä sitä koira muuta voi kuin pudottaa riman. Siinäpä siis harjoituksen paikka...

Tokalle radalle taisi jo väsymys painaa ainakin ohjaajan jaloissa. Kinkkisissä paikoissa Pasin ohjaus taas myöhässä ja se näkyi rimanpudotuksina ja yhtenä kieltona. Radalta siis 15.

Sellainen siis se viikonloppu... ei mitään huippu tuloksia, mutta kahteen rataan voi olla tosi tyytyväinen. Pari ihmistä kehui kisoissa, kuinka paljon paremmin Kampi kulkee Pasin ohjaksissa. Ei kait se mikään ihme olekaan... onhan tolla nopsemmat jalat :). Jos kiinnostaa, viikonlopun tuloksia voi katsella täältä.

-Pia-

Ei kommentteja: