sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Että sellanen kisaviikonloppu

Kampilla oli taas urakka liitää neljän startin verran viikonloppuna. Tai koirassahan urakka ei pahemmin näkynyt, mutta ohjaaja hyytyi loppua kohden. Tulokset eivät päätä huimanneet. 3 x hylky ja viimeiseltä radalta vitonen. Lauantai oli aika rankka päivä, kun kahen aikaan mentiin hallille ensin katsomaan Paavo -länderin kisauran aloitusta. Paavo nappasi hyllyt tuleville pokaaleille. Hienosti oli kaveri kehittynyt, varsinkin eka rata oli mainio. Nyt on pää auki, siitä vaan seuraaviin kisoihin ilmoittautumaan! Paavon kisojen jälkeen hurjaa kyytiä kotiin vaihtaan kuivat sukat jalkaan, lenkittään koirat, kauppaan, kotiin syömään ja takaisin hallille odottamaan Kampin startteja. Pakkasta alkoi olemaan jo -12 - -17 astetta, joten naputtelin webastoa päälle aina kun kävin autolla. Ei olisi kannattanut, sillä kun kotiin oltiin lähdössä n. klo 22.30 niin eihän se auto inahtanutkaan parkkikselta. Perhanan Wee oli syönyt akun tyhjäksi. Miksi pitää olla tollasia hienouksia, jos niitä ei saa edes käyttää?!? Ei mene naisen kaaleen, ei. No onneksi apua löytyi vielä niinkin myöhään ja saatiin auto käyntiin. Kiitos Unnin "emäntä" ja "isäntä" virrasta!

Niin ne kisat, parit hylyt siis tuli lauantaille. Oikein mallikkaita ratoja, ei edes rimoja tippunut, mutta jossain kohtaa joku moka ohjaajalta ja tadam, Kampi salamana väärällä esteellä. Tässäpä katsottavaksi lauantain hyppyrata, josta hylky muurin ohituksesta. Kiitti Tarja Vidiosta!
Sunnuntaina oli sitten mielestäni hieman heikompia ratoja. Ohjaajalla käskyt myöhässä tai ohjauslinjat hukassa ja koiralta tippui enemmän rimoja. Tällaista tää on... seuraavaksi kisataan ehkä kuukauden päästä... toivottavasti paremmin tuloksin.

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Isot kiitokset koiratolpalle, kannustusjoukolle ja taksarille. Olettehan olleet vaikuttamassa siihen mitä me ollaan.

yhteistreenejä odotellen,
Tiina & Paavo