perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Onnellinen tokoilija

Täällä kirjoittaa onnellinen tokoilija! Toivottavasti Vipukin on edes vähän samaa mieltä kanssani tokoilusta... siis että se on kivaa ja eritoten hauskaa. Ainakin taas Vipulla oli kysyvä katse päällä koko ajan kuin odottaakseen mitä seuraavaksi tapahtuu. Otettiin pienissä ryhmissä sivulle tuloa niin että toiset arvostelivat sen. Apuna käytän vielä jonkun verran kättä, mutta sivulle tulo on jo mukavan nopea ja suora. Sitten otettiin vielä ryhmässä luoksepäästävyysharjoituksia, missä vieras ihminen tuli kättelemään ohjaajaa. Eka Vipu meinas ryykiä tervehtimään tulijan, mutta kun otin tarkemman kontaktin Vipuun, niin ei enää lähtenyt.

Halliin oli laitettu tehtäväpisteitä, missä oli aidan siivekkeitä ja tolppia erilaisissa rykelmissä. Niitä sitten piti kiertää koira sivulla (ei seuraamista). Siinä tuli vähän jumpattua koiran kroppaa, kun kääntyiltiin oikealle ja vasemmalle tiukoissa mutkissa.

Ja yks saavutus oli minuutin paikalla olo! Tosi kivasti meni nyt eka käskyllä maahan. En puuttunut vielä vinoon asentoon, täytyy miettiä miten sen korjaan. Yhesti palkkasin minuutin aikana ja matka koirasta oli vaan muutaman metrin. Mutta silti olen kyllä tosi tyytyväinen suoritukseen!

No enpä olisi kyllä vähän aikaa sitten uskonut, että tokoonkin voi hurahtaa. En ole siitä koskaan aikaisemmin niin hirveesti nauttinut. Ehkäpä olen löytänyt nyt jonkinmoisen punaisen langan... toivottavasti saan sen pidettyä enkä ainakaan putoa kovin korkealta... tai ainakaan kovaa :)

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa iloiseen sävyyn kirjoitettu tokoilusta, kiva :) Tosi hienoa kun alkaa sujua ja kummallakin on mukavaa! Keksitään kesäksi lisää kaikkia kivoja hassuja harjoituksia ja pidetään hauskaa elikoitten kans tokoillen :)