perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Haaste: Konstan 7 totuutta

Sain länderi Aasalta haasteen, jossa pitäisi kertoa itsestä seitsemän totuutta. Hmm... mistähän lähtisi liikkeelle.

1. Olen aika verkkainen kaveri. En ymmärrä miksi noilla nuoremmilla on aina niin kiire. Autoon pitää kiivetä nopeesti, sisälle pitää mennä nopeesti, haistella pitää nopeesti ja sitä rataa. Menkööt ne eellä joilla on kiire, mä tulen sitten perässä.

2. Olen nautiskelija. Syön ruokani aina nautiskellen, jokaisen suupalan maistellen. Jälkkäriksi saan aina AB -piimää ja kaikki pipanat ja riisin murut pitää olla syötynä ennen kuin sitä voi kaataa kuppiin.

3. Nukun yöni sängyssä. Joskus kaksjalat marmattavat, kun nukun poikittain vallaten yli puolet sängystä. Olen ehdottanut isomman sängyn ostoa :).

4. Paras leikkikaverini on Vipu. Otetaan aina joskus pikku painimatsit. Joskus myös koulin Vipua. Täytyyhän sitä opettaa kakara arvostamaan ja kunnioittamaan vanhuksia.

5. Olen mustis noille nuoremmille. Ärsyttää, kun ne pääsevät aina Pian tai Pasin kans tekemään kaikkee kivaa ja mä pääsen enää TOSI harvoin... ihan liian harvoin mun mielestä.

6. Osaan VAATIA rapsutuksia ja makupaloja. Osaan katsoa sopivat hetket milloin on otollisin hetki rapsutuksille. Pia varsinkin on helppo nakki... se rapsuttelee mua ihan huomaamattaan ja ehdottomasti omantunnon tuskissaan. Makupaloja saan tietysti lohdutukseksi kun nuoremmat pääsevät rientoloihin. Uusin käsky, milloin tulee varmaa nakkia on "Vipu tule!" Silloin kannattaa olla paikalla.

7. Kesällä tehtäviini kuuluu hengenpelastus. Nuo hullut ihmispolot täytyy pelastaa vedestä, sillä ne menevät aivan liian kauas uimataitoonsa nähden. Varoitusäänenä käytän kimeää vinkumista ja pyörin varalta koko ajan uimarin ympärillä. Yritän raapimalla saada ne takaisin rantaan, mutta siitä ne ryökäleet vaan suuttuvat. Onneksi nyt on talvi, eivätkä nuo harrasta avantouintia.

Koska Aasa haastoi mut, niin mä haastan Aasan pojan Hugon mukaan tähän totuusleikkiin. Toinen haaste menee sitten lampuri Helgalle erinomaisen asuinkaupunkinsa takia.

-Konsta-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti Konsta, haasteeseen vastattu! Jättionnittelut vielä sulle näin vähän myöhässä!

t: Hugo & co.