keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Pikku otus ja liitoa

Meillä kävi eilen sellainen pieni otus. Tai ainakin Vipun mielestä kopassa liikkui ja äänteli joku otus. Aluksi Vipu ei edes tajunnut kopassa olevan mitään elävää... uusia hajuja vaan piti kovasti haistella... kunhan Minnan moikkaamiselta kerkesi. Ai, että koirista olikin mukavaa nähä Minna, Vilma ja Penni shelttien emäntä. Pojat kiittävät tuliaisista, luut maistuivat makoisilta! Tytöt oli jätetty kotiin juoksuttelemaan, sillä molemmille juoksu sattui yhtä aikaa.


Omituinen otus????

Niin, se kopassa oleva "otus", kuoriutui hetken päästä ja sieltähän paljastui pieni Eeli -poika. Eipä siinä Vipullakaan enään ollut mitään ihmettelemistä. Kauheesti piti tutkia ja nuuskutella pikkuista.


Eeli ja Vipu tekevät tuttavuutta

Vipulla alkoi eilen Active Dogin agilityn jatko2 -kurssi. Itse en päässyt paikalle, kun jäin kotiin valmistautumaan yö-vuoroon, mutta kuulopuheiden mukaan kivaa oli ollut. Treenit olivat sisältäneet eteenmenoja / irtaantumisia, putkeen lähetyksiä ja paljon lelulla leikkimistä. Pujottelua oli kuulemma otettu puolikkailla kepeillä remmin kanssa niin, että lelu oli ollut päässä. Kurssissa piisaakin opettelemista 6 kerran verran... varmasti paljon uusia juttuja tulee tuona aikana. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

-Pia-

Ei kommentteja: