sunnuntaina, lokakuuta 07, 2007

Näyttelypäivä takana

Vipun ensimmäinen näyttely on siis onnellisesti takanapäin. Aamulla suoritettiin epämiellyttävät operaatiot eli parran pesu ja korvateippien irrotus. Vipun mielestä ne ovat aivan turhia naisten juttuja, joita hänen hipiälle ei tarvitsisi ollenkaan tehdä. Sitten vaan koiran ja tavaroiden pakkaus autoon ja menoksi kohti näyttelypaikkaa.

Ei pistänyt poika ranttaliksi, vaikka niin epäilinkin. Ei siis keksinyt minkäänlaista hauskuttelua yleisölle vaan kulki kuin aikamies. Itse asiassa Vipu ravasi tosi nätisti, seisoi pöydällä kuin tatti ja antoi kiltisti kopeloida itsensä. Maassa seisoessa piti muutaman kerran kurottautua nappaamaan makupalaa Pasin kädestä, mutta malttoi sitten seisoa siinäkin nätisti.

Tuomari Juha Kares tykkäsi kovasti Vipusta ja antoikin kp:n. Myös siskolikka Kuje sai Kp:n (Onnea Adeina ja Kuje!) ja sisarukset pyörähtivätkin paras pentu kehään. Kares valitsi Vipun paremmaksi, joten Vipu oli Rop -pentu.

Tässäpä voisko sanoa erinomainen arvostelu luettavaksi:

Todella erinomainen, puhutteleva urospentu. Reipas luonne. Erinomainen koko ja hienot mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme, hyvät korvat . Erinomainen rintakehä ja luusto. Hyvin kulmautunut takaosa, hyvä häntä, erinomainen karvapeite. Liikkuu erinomaisesti kantaen itsensä hyvin. Todella hieno ja lupaava urospentu!!!

Eniten arvostelussa mieltä lämmitti luonteen kehuminen ja toi viimeinen lause kolmen huutomerkin kera. Tuomarin kommentit hyvistä korvista ja hyvästä hännästä lähinnä hymyilyttivät-Pia-

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Vipsii!
Onse komia poika, voe mahoton :)
Ja ne on muuten tosimiehillä aina erinomaiset hännätkin, muutamilla "idoleilla" jopa sitsu-sykkyrullalla selän päällä ;-)

t. Sari ja idoliJens

Anonyymi kirjoitti...

Chili on ylpeä kauniista lapsistaan ;o) Fliiltä terkkuja kans velipojalle.

Kipa kirjoitti...

No nyt on ikkunat pesty, että joutaa tännekin onnittelemaan. Siis: ONNEKSI olkoon Vipulle taustajoukkoineen, upea "näyttelyuran" avaus.

Totoro lähettää velipojalle terkkuja, että kyllä siellä kehässä voi vähän pistään ranttalikskin, varsinkin jos haluaa extraharjotuksia...

Jälkikasvustaan ylpeä Cello-isukki sen sijaa kehottaa käyttäytymään kauniisti ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau! Paljon Onnea Komealle Viputille taustajoukkoineen!! Hieno arvostelu kerrassaan! Onnea myös sisko Kujeelle!

Meilläpäin vedettiin tänään länderilenkki 4:n läntsykän voimin.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea ensimmäisestä näyttely debyytistä joka ei taida jäädä tulosten perusteella ainokaiseksi :)
ONNEA, ONNEA!

T: Ansku ja muut

P.S. Kyllä Lucaksen kasvattaja komeuden päälle ymmärtää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hurjat onnentoivotukset Vipulle ja taustajoukoille todella lupaavasti alkaneesta näyttelyurasta=) Aika makee arvostelu todella! Terkkuja bortsutytöiltä Kempeleestä:)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea velipojalle näyttelymenestyksestä!!! Ja kyllä ainakin kuvan perusteella noita korvia voi kehua, nimittäin höröjäkin on nähty :D

terveisin Hörökorva-Padi taustajoukkoineen

n-elikot kirjoitti...

Vipu ja kaksjalkaiset kiittää onnitteluista! Kokemus oli mukava, tuomari samoin erittäin kivan tuntuinen(vai mitä Ansku ;- )).

T: Vipu, Pia & Pasi

Adeina kirjoitti...

Vipusti oli kaikkein komein ja hienoin länderipentu!!! :)

Se on niin ihana <3Ai niin... Onnea ;)