sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Lähellä ja silti niin kaukana

Kisasin Kampin kanssa viikonloppuna neljä kisaa. Eilinen päivä meni hieman niin ja näin, tuloksena eka radalta riman pudotus ja kielto esteen ohituksesta. Siinä mielessä oli mieluinen virhe tuo ohitus, että Kampi "tarttui" hyvin käteen ennen hyppyä. Ajatus ja harjoittelu on tähdännyt siihen, että saisin ohjattua Kampia ns. ennakoivasti käännöksissä. Tuloksena siis 10 radalta ja 2,5 sekuntia yliaikaa.

Toinen rata meni sitten ihan höpöksi ennen kuin huomasinkaan. Taskusta tippui Kampin vetolelu kesken radan ja seurauksena hylkäys. Varmistin tilanteen vielä kahdesti radalla ohjaamalla koiraa lievästi sanottuna surkeasti. Parin askeleen säästö ohjauskuviossa tuotti vajaan linjan koiran menossa ja seurauksena oli hypyn suoritus väärinpäin.

Tänään rataprofiilit olivat hieman erilaiset ja suoritukset myös. Päivän eka rata oli sujuvaa menoa aina toiseksi viimeiselle esteelle asti. Siinä rima tippui ja voiton sijaan tuloksena 3. sija. Pienenä lohtuna voi pitää sitä, että kontaktit menivät tälläkin radalla aika nappiin ja lisäksi meillä oli nopein aika.

Toinen rata oli aloitukseltaan meille takkuinen ja sen takia hyppy nro 4:n rima tippui. Lisäksi jouduin muuttamaan hieman ohjausta esteille 6 ja 7. Kepit( este 7) sujui kuitenkin hyvin ja muukin osa radasta joten kuten. Ainoastaan loppusuora oli kuin humalaisen kulkemista esteeltä toiselle ;- ). Maaliin kuitenkin päästiin, sijoitus oli luultavasti kuudes tuloksella 5.

Viikonlopun tuloksena saatiin taas uusia asioita opeteltavaksi. Miten käy, se selviää seuraavien kuukausien aikana ja välissä käydään testaamassa paikallisia kisoja.

Pasi

Ei kommentteja: