lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Vanhus köppänä kävi tokoilemassa

Melkein 6-vuotta kestänyt Konstan toko -kisa tauko on päättynyt ja aloitimme "uuden" uran AVO -luokassa hienosti tekemällä 1 -tuloksen pistein 176. Olen tosi tyytyväinen tulokseen, sillä mitään suurempia metkuja Konsta ei kehässä keksinyt. Ja täytyyhän vanhan herran ikä ottaa huomioon, joten ei voi vaatia mopolla mahottomia. Paikalla olosta lähti yksi piste pois, koska Konsta oli taas pistänyt pillin kurkkuunsa. Vinkumista oli myös liikkeitä tehdessä, mutta ei Allani hellinnyt siitä meitä rokottaa. Seuraamiset, maahanmenot, kaukokäskyt ja seisomiset menivät 10 -arvoisesti. Luoksetulo oli läpijuoksu, joten siitä 5p. Noutaminen 9, koska luovuttaa tooooodella kauas. Sain juuri ja juuri kurottamalla kapulan käteeni. Hypyssä oli havaittavissa lievää Konstan konstikkuutta. Itse hyppy meni hyvin, mutta takas päin tultaessa ei tullutkaan eteeni istumaan, vaan meni maahan. Liikkeenohjaajakin sanoi, ettei ole ennen nähnyt moista liikettä . Siitä pisteitä 8.

Nyt siis lupaus on pidetty ja ne koiralle (ja miksei itselleni ja muillekin) lupaamani kisat on käyty. Kivaa oli hössöttää välillä Konstankin kans ja saipa se aikaan jännitystä ja tutinaa jalkoihin, mitä harvemmin enään liidossa saa kokea. Nähtäväksi jää olivatko nämä viimeiset kisamme, vai vieläkö jatketaan nousujohteista uraamme. En uskalla enää luvata mitään.

Onnittelut vielä tätäkin kautta Katjalle ja Sentan "pikkusisko" -Ruskalle 200p ALO -tuloksesta. Upeeta, olitte mahtavia!

Laitanpa vielä tähän loppuun perjantaisten treenien ratapiirroksen. Rata on muunnelma Vilanderin kirjasta Agility, alkeista huipulle.

-Pia-

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Onnittelut ykköstuloksesta Konstan kanssa! (Kai se oli hyvä juttu. Mä en tiedä tokosta mitään... :D )

Kipa kirjoitti...

Onneks olkoon!
Mähän sanoin, että hyvin se menee ;o)