lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Treenejä inhimillisissä keleissä.

Onpas ollut niin kivaa, kun kelit lämpenivät. Perjantaina oli mitä ihanteellisin keli ja siksipä suuntasimmekin nenämme treenihallia kohti. Olin suunnitellut pienehkön treenin, jonka Kampi ja Vilma tekivät. Otin treenissä kontaktiesteet erikseen ja palkkasin hurjan kiitoksen kera. Otin puomille mukaan keinulla käyttämäni "stop" käskyn, joka antaa mielestäni Kampille paikan pysähtyä. Tai pysähtyä on oikeastaan väärä sana, sillä en vaadi Kampia pysähtymään vaan jarruttamaan, josta tulee lelupalkka. Tässä treeni kokonaisuudessaan.Vaikeita paikkoja meille olivat hypyt 3, 4 ja 5, kun menin ne kisamaisesti yhtä aikaa puomilta lähtien. Jos menin puomin oikeaa puolta, hypyt menivät hyvin, mutta kisoissa olisin mennyt puomin vasenta puolta ja ei mennyt aivan putkeen... täytyy treenata. Toinen vaikea paikka oli a:n jälkeinen tilanne, jonka myös menin kisatilanteena. Ekalla kerralla en kerennyt tekemään hyppyjen 9, 10 ja 11 väliin valsseja, mutta toisella kerralla päätin, et kerkeen ja mä kerkesin, kun pistin vipinää kinttuihin. Siinäpä siis yksi tämän treenin opetuksista. JUOKSEE!!

Näiden treenien ja jäähdyttelyjen jälkeen olimme kotona n. 22.30. Tasan 12,5 tunnin kuluttua seuraavana aamuna olimme taas kolkuttelemassa saman hallin ovea. Tällä kertaa vedimme treenit Tiinalle ja Paavo -läntsylle. Paavo on esteet osaava ja hyvin innokas akiliitäjän alku. Tässä vaiheessa onkin tarkoitus vahvistaa esteiden oikeaa suoritustapaa ja ottaa muutaman esteen ohjaustreenejä sekä oikealta että vasemmalta puolelta (Tiinalle tiedoksi )! Ehkäpä näemme Paavon jo ensi kesänä liitämässä jossain tapahtumassa?!?

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juuh ja kiitos viimeisestä! Onhan se huippua, kun jaksatte meitä valmentaa. Tässä on koitettu kotiläksyinä opetella tuota oikee-vasen juttua, taas vaihteeksi. Niin, ja pystyssä kulkemista. Kummassakaan ei vielä edistystä, tiedoksi.

Kauden tavoitehan on selvänä...