tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Hyrrr, kylmää!!

On niin kaamea pakkanen, että hirvittää. Kattelin tossa just tiehallinnon sivuilta, että paljon on pakkasta treenihallillamme. Arvatkaapa?! No, -34,4. Olo on aika mäinen! Jos ei aivan ihmeitä tapahdu, niin huomenna meillä on jälleen treenitauko ryhmämme treeneistä. Jo kolmas viikko peräkkäin. Lauantaille olen lupautunut töihin kisoihin koko päiväksi. Hallissa ei tietenkään ole lämmitystä. Täytyy pitää peukkuja, että kerkee lauhtuu. Pasi kisaa Sentalla neljä kisaa ja Hugolla sunnuntaina kaksi. Me Kampin kans pidetään kisataukoa nämä kisat.

Sain ostettua eilen tarranauhaa Kampin tossuihin. Minna ystäväni teki Kampille puuttuvan tossun, kun itse olen täysin taitamaton ompelukoneen käsittelijä. Suuret kiitokset siis Minnalle!Kampi tosin voisi olla toista mieltä... Sain pienen taistelun jälkeen tungettua tossut tassuihin, mutta herra päätti muuttua liikkumattomaksi. Olisittepa nähneet ilmeen... ei ollut kovin tyytyväinen tilanteeseen. Puolessa välissä hellyin ja otin tossut pois. Eihän sitä nyt iso mies tossuja tarvi! Kyllä aina pikku tassujen kipristelyt kestää!

Pingviinimäisin terveisin! -Pia-

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Mä rupesin miettimään, että ehkä meidän poikakin tarttis tossut. Ressukka jämähti muutaman kerran kesken lenkit kolmijalkaisena lämmittelemään yhtä tassua ilmaan.

Tai ehkä mä lyhennän lenkin pituutta... :D

Mitenköhän lienee Amandan pärjännyt siellä Oulun jäisessä ilmastossa ihan ilman tossuja. Onneksi tajusin laittaa sille viitan matkaan niin ei kokonaan jäädy.