tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Konsta tänään 11 vuotta!

Niin se aika vaan vierii... muistan kun 11 vuotta sitten pääsiäisenä Konsta tuli meille 7 -viikkoisena paaperona. Se oli niin pieni ja suloinen. Muistoihin on jäänyt monta upeaa reissua lähelle ja vähän kauemmas. Reissukumppaneina meillä oli aina samanikäinen nahkacollie "Elvis" emäntineen. Oli hauskaa kun Konstalla oli samanikäinen leikkikaveri jonka kanssa tehtiin yhdessä asioita.

Konsta on perheemme filosofi ja "ihmisen ajatus". Jos jotain ei haluta tehdä, niin kaikin tavoin se pyritään estämään. Lenkillä Konsta haluaisi aina määrätä suunnan ja jos mentäisiin Konstan mukaan niin mentäisiin aina sama lenkki. Risteyksestä "väärään" suuntaan kääntyminen on kamalaa. Toisinaan autoon on mukava mennä, kun Konsta tietää, että mennään kivaan paikkaan. Toisinaan taas autoon hyppääminen on hyvin tuskallista ja hankalaa. Eteenkin silloin, kun sinne pitää jäädä odottamaan.

Kaikki aivotyöskentelyyn liittyvä on mahottoman kivaa Konstan mielestä. Agility, temput ja toko on ollut suosikkijuttuja. Niihin on lähdetty aina täysillä mukaan. Agility on ollut se ykkös harrastus Konstankin elämässä. Kun Kampi tuli talouteen, niin sairastin paljon selkääni. Siirsin silloin Pasille Konstan ohjauksen. Kun homasin miten mahtavalta meno näytti, ja miten täysillä molemmat menivät, päätin että Pasi saa ohjastaa pääasiassa Konstaa. Eikä mennyt kauankaan, kun viimeinen nolla voitto tuli parille. Niin sitten saimme valionarvosta yhteisen ilon.

Viimeiset kisat Konsta kävi toissa syksynä ollessaan 9,5 v. Radanreunalta seuratessani huomasin, että hyppyjen hyppääminen vaati erityistä ponnistamista ja se suurin palo lajiin oli hiipumassa. Piirimestaruus 5. sijaan oli hyvä päättää viralliset suoritukset ja siirtää Konsta eläkkeelle.

Eilen juhlistimme Konstan synttäreitä kakkukaffeilla. Vanhempani ja heidän "Siru" koiransa kerkesivät käydä, ennenkuin minulle nousi taas kuume. Muiden vieraiden kaffittelut jouduin siirtämään toiseen päivään. Olin nukkunut edellisen yön todella huonosti ja päivällä koulussa vointini huononi. Enpä muista milloin viimeksi olisin sairastanut kuumeen lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa. Mutta tälläista se joskus on...

-Pia-

4 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Iloista synttäriä ihanalle Konstalle!!
ja paranemista emännälle!


Multa on jotenkin jääneet tässä Kipalaan tultua noi urheilemiset... Jostain kumman syystä *viheltelee*

Minna kirjoitti...

Oikein paljon onnea synttärisankarille! 11 vuotta on komea ikä!

T: Vilma-tyttöystävä ja seuraneiti Penni

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää Konstalle ja montamonta vuotta lisää ikää :)

Anonyymi kirjoitti...

Riemuisaa synttäriä Konstalle toivottelevat borstsutytöt!!!

Täällä ollaan kans kuumeessa ja karseessa yskässä...Katja