sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Hugolle sm-nollat kasaan

Viikonloppu kului hyvin agilitymaisissa merkeissä. Minä menin lauantai- iltapäivänä Sentan kanssa kaksi rataa. Olin itse aika tyytyväinen suorituksiin, vaikkakin eka radalta tulokseksi tuli 15 ja toiselta hyl, koska koira pujotteli väärään suuntaan.

Tänään oli aikainen herätys. Ensin Sentan kans kisaamaan. Taas jotain pikku virheitä, täytyy sanoa sekä koiralta että ohjaajalta. Päällimmäisenä ongelmana muuri, jota ei suoritettu viikonlopun aikana yhtään kertaa onnistuneesti. Siinä tärkein treenattava kohde tulevaisuudessa. Kontaktit sujuivat yhtä poikkeusta lukuun ottamatta kohtuullisen hyvin, samoin putkeen menot. Toisaalta voi kysyä, kiinnostivatko putket hieman liikaakin koska lauantaina pujottelussa tuli liian kiire lähteä edessä olevaan putkeen. Joka tapauksessa, videon katselun jälkeen, olo ei ole niin masentunut kuin kisapaikalla tuntui.

Iltapäivällä menin Hugon kanssa kaksi rataa. Eka radalta meinasin myöhästyä, ehdin kuitenkin tutustua rataan kahden kierroksen verran. Sen lisäksi lähdimme kolmantena joten olo oli hieman epävarma, lähinnä syystä että muistanko radan kunnolla. Yksi rimantiputus ja sijoitus neljäs. Toiselle radalle kierrokset nousivat entisestään sekä Hugolla että minulla, niinpä oli vaikeaa saada Hugoa pysymään lähdössä paikallaan. Kontaktit selvitettiin "rimaa hipoen" ja tuloksena oli puhdas rata ja sijoitus toinen. Samalla saimme pääsylipun SM- kisoihin, tämä oli Hugon 7. nollatulos sitten viime vuoden mestaruuskisojen, joka on tämän vuotisten kisojen 0- tulosten keräilyn aloitusajankohta. Eräs tavoite ja jopa unelma tuli siis täyteen, nyt vain odottelemaan kesäkuuta.

Pasi

4 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Onnittelut SM-nollasta! :)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä hyvä! sen siitä saa kun muilta "kerjää" kakkukahveja... =D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Hugon SM-nollien täyttymisestä! :o)

Anonyymi kirjoitti...

Hugo kiittää ja kumartaa onnitteluista!