maanantaina, helmikuuta 19, 2007

Akiliitämässä

Eilen oli sen verran "lämmintä", että päästiin treenaamaan. Ekaks otettiin "oppilaille" eli Paavolle ja Vilmalle pientä treeniä. Paavon mittasi viime kisoissa tuomari epävirallisesti maxiksi, joten treenasimme maxi hyppyjä ja rengasta. Vilman kans otettiin puomin ohituksia, koska olemme jostain kumman syystä saaneet kontaktiesteistä mahottoman mukavia Vilmalle.

Kampi ja Senta treenasivat tälläisen pätkän: (Jäälleen muunneltu versio Vilanderin kirjasta)


Sentalle tuotti vaikeuksia alku siinä mielessä, että rimoja ropisi herkästi. Pujotteluun syötössä Pasin piti muistaa viedä Senta tarpeeksi pitkälle, jotta alku onnistui. Loppu rata meni hyvin. Kampin alku oli tarkoitus ottaa mahdollisimman lyhyillä kaarroksilla. Kaarrosten pienentämisen seurauksena Kampi alkaa usein myös pudottamaan rimoja. Palasin aina aloittamaan alusta, kun rima tippui. Muuten olin tyytyväinen, mutta 2. hypyn jälkeinen kaarros olisi voinut olla vieläkin tiukempi. Pujottelussa meilläkin oli tällä kertaa hieman "sössimistä". Jostain ihmeen syystä sain ohjattua niin, että Kampi pujahti selän takaa toiseen väliin, vaikka kuinka yritin ohjata "väärällä kädellä". Kontaktit olivat todella upeita... Lauantain kisoissa onkin päätavoite saada aikaiseksi treenikontaktit. Muusta viis.

Taas on pakkasukolla ollut töitä, kun on tännekin puhaltanut -20 astetta. Toivottavasti keskiviikolle saatais inhimilliset kelit ja päästäis vihdoin treenaamaan ryhmän treenivuorolla. Nyt lähdemme katsomaan pakkasukon aikaansaannoksia 1/2 lenkille.

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miten kauniita visaisuuksia, koirat!