maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Viikonlopun raportointia

Lauantaina kisailtiin agilityn merkeissä. Aamulla klo 9 kisapaikalle. Ilmoittautumiset ja lenkkeilyä lähimaastossa. Pasi aloitti seuramestaruuden jahtaamisen Sentalla. Senta kävi hieman kuumana ja karkasikin heti lähdöstä. Toinen rima alas, puomin kontaktivirhe, putken ohitus ja viimeinen rima. Radalta siis tulos 20.

Kampin seuramestaruusrata meni hieman "puihin". Hieno pujottelun aloitus avokulmaan, mutta ei sitten kestänyt minun hieman rajua puolenvaihtoa pujottelun lopussa. A -esteen jälkeisessä tilanteessa valitsi sitten väärän hypyn, koska en ollut sitä oikeassa paikassa näyttämässä.

Hugon seuramestaruusrata oli hieno. Pieni ohjaajan kämmi esti kuitenkin Hugon pääsyn pokaaleille. Pasi siis kiilasi Hugon eteen sen ollessa juuri hyppäämässä. Tästä siis riman pudotus ja tulos 5.

Toiselle radalle Senta lähti hieman rauhallisemmalla mielellä. Kuunteli kontakteilla loistavasti, eikä pudotellut rimoja. Tuloksena oli kuitenkin hylky, koska Senta kerkesi sujahtaa putken väärään päähän. Kampin ja Hugon toiset radat menivät hyvin. Molemmat 0 tuloksella maaliin Hugon ollessa 3. ja Kampin 5.

Kotona oltiin klo 19.30. Koirien syöttämisien ja iltapisuttamisien jälkeen meitsi oli valmista kauraa höyhensaarille.

Sunnuntaina sovittiin Oululaisten länderistien kanssa lenkkeilystä. Tavattiin Sanginsuun kangasmaastoissa mitä parhaimmassa syys säässä. Mukana oli 5 länderiä ja kaksi muunrotuista. Nuorin lenkkeilijä oli vasta 12 viikkoinen länderin alku "Lenni" ja arvatkaapa kenellä nousi taas kuume tästä pienestä reippaasta hurmurista?!? Ai että se tuoksuikin niin hyvälle...

Kampilla oli taas homppeli vaihe päällä. Raukka yritti iskeä Paavoa minkä ehti ja Paavo ei oikein tykännyt, koska yritti viritellä silmäpeliä Amandan kanssa. Oikea kolmio draama... Silti, mukavaa oli ja seuraavan kerran tavataan toivottavasti Piknikin merkeissä lokakuussa.

-Pia-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hehei,
ja kiitos kyydistä lenkkipaikalle. ja sen lisäksi vielä maneesiin. ootte kultaisia!

heh, tuo on kyllä koomista tuo Kampin ja Paavon rakkaus. mutta mieluummin niin, kuin että hemmot irvistelis.

Anonyymi kirjoitti...

Moi, taitaapi minun kuvagallerioissani, agilitykuvissa, löytyä jälleen kuvia Kampista (ja juuri tuosta teidän pujottelusta) sekä Hugosta:-)

Nähelläänpä jälleen joku kerta!

terveisin Pirkko ja Nucca
http://personal.inet.fi/koti/lagotto/

n-elikot kirjoitti...

Tiina, eipä kestä! Mielellään kaveria jeesaa, varsinkin kun kyseessä on länderi yhdistettynä agiharrastukseen!!

Pirkko, hienoja kuvia meidän pojista(varsinkin ne pujottelukuvat)! Nähellään!

Pia & Pasi