torstaina, syyskuuta 21, 2006

Valmisteluja sekä treeniä

No nythän on niin, että Pian viikko on täyttynyt ihan tykkänään valmistujaisjuhlien alkutöistä(siivousta, siivousta ja siivousta) sekä palkallisesta työstä. Minulle sitten on langennut treenaajan osa, olen minäkin ihan pikkusen yrittänyt auttaa siivoiluissa ainakin olemalla pois tieltä mahdollisimman paljon...)

Tiistaina kävin reenaamassa Sentan kanssa heti töiden jälkeen. Otettiin hieman tekniikkaharkkoja ja kerrattiin myös vanhoja juttuja, kuten lähtöjä ja kontakteja. Katja yllätti heti treenien alkuun kaivamalla esiin kahvit lisukkeiden kera, oli nimittäin tullut kuluneeksi tasan vuosi siitä kun alotettiin eka reenit Sentan kanssa.

Keskiviikon ryhmäreeneissä olikin sitten hieman visaisempia juttuja harkan aiheena. Ideana oli testata koiria esteiden ohituksissa ja muilla meni varsin mallikkaasti, mutta meillä Sentan kanssa oli ongelmia pitkän kuljetuksen jälkeen lopulla rataa. Hugo oli mukana , mutta tällä kertaa sai tyytyä katsojan rooliin. Kampi nukkui kotona vatsa täynnä evästä Pian ollessa iltavuorossa. Ajattelin että Hugon haukkumisessa on muilla kestämistä eikä siihen enää kuorolausuntaa tarvita.

Tämä päivä on taisteltu kylmyyttä, kurjuutta ja vesisadetta vastaan. Oli kunnon syksyinen keli eikä paljon ole naurattanut kun ilta seitsemän jälkeen on niin pimeää, että lamppua tarvitaan. N-elikot katoavat pimeyden syliin iltalenkille. Elkää ihmetelkö jos ei pariin päivään kuulu mitään uutta, ollaan eksytty..

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

No ette kai te nyt sitten eksyneet?
kyselee Kipa

n-elikot kirjoitti...

Ei eksytty eikä harhailtu. Vainukoirat veisät kotiin, kun kuulivat sanan "SYÖMÄÄN"

-Pia