perjantaina, elokuuta 29, 2008

Viikko takana, seuramestaruudet edessä

Maanantaina käytiin seuran epiksissä treenailemassa. Pasi ohjasti Vipua ja, ylläripylläri, minä vein Kampia. Vipu oli taas tarmoa täynnä. Kontakteilla oli namialustat ja ne menivät oikein hyvin. Lopussa Vipu hokas mut radanreunalta ja meinasi tulla moikkaamaan. Pasi sai onneksi kututtua pois. Täytyy muistaa tuo lauantain seuramestaruuksissa, pysyttelen suosiolla jossain kauempana.

Mun reilun vuoden ratareenitön aikakin loppui, kun hurviteltiin epiksissä Kampin kans. Jotenkin mun jalat vaan jähmetty hallin pohjaan kiinni, enkä päässy eteenpäin vaikka kuinka yritin. Taistelu nolla kuitenkin tehtiin... ja äärettömän kivaa oli! Kieltämättä polttelee jo hieman päästä areenoille. Täytyis vaan hommata lisenssi, mutta en tiedä kannattaako enään loppuvuodeksi sitä ostaa.

Tiistain treeneissä aiheena oli poispäinkäännökset. Esteillä 2-3 tehtiin poispäinkäännös niin, että koira oli oikealla puolella ja vastaisella käännettiin kolmoselle. Sama juttu 3-4 esteillä. Ihan hyvin toimi Vipulla, kun Pasi muisti laittaa käden alas ja kääntää siitä. Toisella radalla (A-H) Vipulla oli ongelmia mennä hypylle C, kun Pasi käänsi liian aikaisin. Putkelle F tehtiin taas poispäinkäännös. Pujottelu meinasi vähän olla Vipulla hukassa, mutta kun se radalta löytyi, niin osasi kyllä hyvin aloittaa sen. Vipulla toimii hyvin, kun laittaa käden matalaksi koiran eteen ja "vetää" läpi pujottelun. Heti tulee pujotteluun nopea ja matala rytmi.


Kampin torstain treenit näyttivät suurin piirtein tältä:


Aiheena samat poispäinkäännökset. Ensin 6 putkeen P-käännös, sitten 10 - 11 välissä niin, että itse oltiin pituuden ulkopuolella. Viimeinen p-käännös esteiden 11 - 12 välissä.

Toisella radalla (A-G) kuljettiin pujottelun C oikeaa puolta ja vastaisella käännettiin pituudelle ja samoin putkelta E esteille F ja G. Kampilla oli heti pyörimistä, jos käskyt tai ohjaus ei ollut oikean aikaista. Mutta radalla oli myös paljon onnistuneita käännöksiä.

Huomenna olis sitten seuramestaruus hulapaloot. Siinpä riittää päiväksi touhua. Pitäkee peukkuja!

-Pia-

Ei kommentteja: