keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Treenikauden avaus

Nyt on seurankin treenikausi avattu. Maanantaina Vipu aloitti treenit "nuorisoryhmässä", jossa ite olen toisena vetäjänä. Vipulla olikin "kestämistä", kun radan reunalla oli kaks lemppari ihmistä, eikä niitä saanut pahemmin edes moikata. Hyvin Vipun pystyi tekemään "työnsä" ja vasta lopuksi moikattiin koutsit.

No, jotta ei pääsis Vipulla litiläti unohtuun, niin eilen oli ActiveDogin treenit. Aiheena oli irtoaminen. Ensin otettiin yhdellä hypyllä irtoamista ja sitten mentiin pari pientä pätkää jossa harjoiteltiin irtoamista. Vipulla ei ollu irtoamisissa mitään ongelmaa. Radan reunalla otettiin vielä eteen menoja, kontakteja ja pujottelua.

Kuvat: Juha Lehtikangas

Kampilla on ollut rankka viikko, kun läheisellä armeijan alueella on paukuteltu oikein urakalla. Luultavasti käynnissä on kertausharjoitukset tms. kun paukuttelu kestää aamusta iltaan. Sisälle äänet eivät onneksi kuulu ja Kampi saa olla ihan rauhassa, mutta lenkillä sitten stressataan. Tänään olin huomaavani, että kunnon siedätyksestä taitaa olla jotain hyötyäkin, kun ei enää pahemmin läähättänyt. Ja kaiken paukuttelun kukkuraksi, eilen jytisi luontoäidin toimesta oikein kunnolla. Taisipa olla kesän komein ukkonen. Meillä töissä, isossa IT -talossa, vesi tulvi käytävillä ja kokoushuoneissa, kun viemärit eivät jaksaneet vetää veden määrää. Oli siinä hulinaa, kun porukka juoksi hakemaan siivouskopista lastaa, moppia ja imuria lattian siivoukseen. Kaiken kukkuraksi leimauspisteet pimenivät ja ovetkin reistailivat. Luontoäidillä on ihmeellinen voima. Töiden jälkeen kotona odotteli yks läähättävä ja kaks normin onnellista kaveria. Mikillä ja Vipulla ei siis jytinä ollu tuntunu missään.

-Pia-

Ei kommentteja: