perjantaina, elokuuta 22, 2008

Tiivistelmä viikosta

Arki taas hurahti, eikä tännekään mitään ole kerenny kirjottaa, vaikka monia juttuja on mielessä ollutkin. Niin se vaan on, että jos ei heti voi ajatuksiaan kirjata, niin ne tuuppaa unohtuun.

No tiivistettynä sitten näitä viikon tapahtumia. Vipu liiteli maanantaina "nuorisoryhmässä" harjoitellen edestäpyörityksiä elikkäs sylkkäreitä. Eka oli kuulemma takkunnu, mutta kun Pasi oli saanu sorkkansa oikeaan järjestykseen, niin olihan se alkanut sujumaan. Tiistaina Vipu liiteli (kohta varmaan nousee lentoon :)) Mikon opeissa. Rata ohessa:Pari eka kertaa oli mennyt ihan "munilleen", kun Vipulla oli ollu VÄHÄN virtaa ja Pasi oli jäänyt putkilla kuin nallikalliolle. Vika kerralla, ohjaajan oikealla asettumisella, rata oli mennyt nappiin.

Kampin vuoro oli torstaina. Rata siitä alla. Pasille iski pahimmoilleen flunssa, mutta sinnikkäästi oli mennyt treeneihin kuitenkin. Eka pätkällä (nrot 1-10) keppien jälkeinen tilanne onnistui parhaiten kun oli keppien vasemmalla puolella ja heitti koiran hakemaan hyppyä nro 6. Toisella pätkällä (A-I) kaikkein vaikeinta oli ollut viedä koira puomilta hypylle G, kun Pasi ei ollut kerennyt tekemään siinä pakkovalssia.
Meiltä on kyselty, että milloin Vipu alkaa kisamaan. Kisaikähän täytyy 24.8, kun 18kk tulee täyteen. Seuramestaruuksiin Vipu osallistuu mölliluokkaan ja sieltä pyritään saamaan kilpailukirjaan virallinen mittaus. Eihän sitä tiedä, vaikka Vipu olis maxi... kääk! Kontaktit on ns. vielä hukassa, ei osaa pysähtyä ilman remmiohjausta. Kontaktit ja muutamat muut jutut kun Vipu oppii, niin sitten vois ajatellakkin. Ehkä jo tänä vuonna tai sitten vasta ensi vuonna :).

Kampikin on saanut nyt lenkkeillä levollisin mielin. Paukuttelu on ainakin tältä erää ohi ja ollaan päästy aamuisin metsälenkeille. Ihanaa, kun ei tartte stressata paukutellaanko jossain ja suunnitella sen mukaan lenkkejä. Joo, pakko myöntää että stressaannun ite, jos Kampi pelkää. Pyrin sen tietenkin mahollisimaan hyvin peittämään ja olemaan normaalisti, mutta huolestuttaa kuitenkin. Onneksi Kampi ei ole paikkasidonnainen äänille. Ei siis rupea pelkäämään paikkoja, joissa on ääniä kuullut.

Mikin vointi on pysynyt ennallansa. Ei muutosta parempaan eikä huonompaan. Päivä kerrallaan tyyliin jatkellaan. Sunnuntaina olisi tarkoitus tehdä Mikille muodon muutos "röllipeikosta siloturkiksi made by Pia". Ainakin pieni sähkökone on lainattu valmiiksi.

Huomenna matkataan Kemiin. Kampi starttaa 3 kisan verran. Saapa nähä jatkuuko tulosputki vielä... toivottavasti ja mielummin vielä parempaan suuntaan.

-Pia-

Ei kommentteja: