torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Miesvoimin epiksissä

"Ukot" olivat olleet tänään naapuriseuran epävirallisissa. Ite kärvistelin töissä, joten ketyä ei tänään ollut matkassa. Vipu oli päässyt mölliradalle, jossa ei ollut kontakteja, pujottelua eikä rengasta. Rata oli ollut helppo M:n mallinen, jonka Vipu oli mennyt hienosti. Tällä kertaa Vipu tarjosi muille palkinnoksi saamiaan koirankeksejä. Vipu sai uuden kokemuksen, miltä tuntuu olla naapuriseuran kentällä kehäaitojen sisäpuolella. Ulkopuolelta agimenoa ollaan katsottu useat kerrat.

Kampilla oli ropsahtanut radalta pari rimaa. Kontaktit oli kuitenkin Pasin mielestä mennyt hyvin. Hyvä, sillä niihin onkin nyt kiinnitettävä huomiota. Rimojen tiputteluun saadaan toivottavasti apua maanantaina, kun osteopaatti tulee käymään. Kampi selkä on ollut kireänä ja olen sitä yrittänyt ite löysätä, mutta aika huonoin tuloksin. Ei ole meikällä sellaisia taikasormia, kun noilla ammattilaisilla... eipä tosin ammattiakaan tuolle puolelle :).

Pari kertaa tällä viikolla ollaan käyty kentällä tokoilemassa. Olen yrittänyt muistaa pitää ryhtiä suorana ja katsoa eteenpäin. Välillä olen kyllä saanut itseni kiinni toljottamasta Vipua kumartuneena sen päälle. Täytyy varmaan ruveta "Kaikkoseksi" ja hommata kanki. Pitkä ja kivinen on tie meidän tokokisauran aloitukseen. Välillä tuntuu aivan toivottomalta... vaan mihinpä sitä kiire olisi... ei mihinkään.


-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Hyvä idea! Lisätäänkin sun tokotreenikassiin semmoinen puolitoistametrinen männynkarahka ja tungetaan se aina treeneissä housunpuntista sisään.. Eiköpähän ala ruoto suoristua :)