maanantaina, kesäkuuta 09, 2008

Kasvattitapaamisessa

Perjantaiaamuna pakattiin auto viikonlopun reissua varten. Ajeltiin ensin lenkille Sanginsuun maastoihin ja käytiin samalla kastelemassa koirien haudoilla kukat. Sitten vietiin Miki viikonloppuhoitoon ja matka kohti Lohjaa pääsi alkuun. Ensimmäinen pysähdys oli vakio paikalla Pihtiputaalla. Järvimaisemissa on ihana lenkkeillä sopivan mittainen lenkki.Eväiden syönnin jälkeen jatkettiin taas matkaa. Vielä toinen pysähdys matkalla ja illan suussa oltiin perillä Kipalassa. Pojat saavat aina ensin tutkia pihaa, sillä siellä kyllä hajuja piisaa. Kampi ei paljon kasvattajaa joudakaan tervehtimään, mutta Vipu tekeekin sitten senkin edestä. Pusuja satelee tervehdykseksi. Ja me päästiin taas runsaan iltapalan ääreen. Näillä reissuilla ei nälkä pääse yllättämään. En oo vielä uskaltanut käydä puntarilla, kuinka paljon on tullu lisää painoa. Sitten saunaan ja saunan kautta olikin mukava päästä mökkiin nukkumaan. Eikä tarvinnut unta paljon ootella.

Lauantaiaamu valkeni suht aikaisin ja olikin itse tapahtuman aika. Kymmenen huitteilla porukkaa alkoi tulla tapaamiseen . Oli ihana nähdä kaikki... erityisesti Kampin veli Hugo isäntineen ja emäntineen ja kaikki Vipun sisarukset perheineen.

Ensin tehtiin ostoksia, sillä Nummelan M&M oli paikalla. Ja minä tietty elementissäni tuhlaamassa kaiken käteiseni. Onneksi en sentään laskulle ostanut, senkin olisi saanut tehdä. Kaikkee tarpeellista ja vähemmän tarpeellista tuli ostettua, kuten röhkivä possu, Wubba ja PlaqueOffia hammaskiviin. Kun ensimmäiset kuulumiset oli vaihdettu niin oli aika siirtyä kuuntelemaan luentoa koiran oppimisesta. Erinomainen luento, jossa mulle vahvistui monta asiaa lähinnä Vipun tokokoulutukseen liittyen.

Mukavasti luennon jälkeen oli taas vapaata seurustelua ja syömistä, ennen seuraavaa luentoa. Kasvattaja kertoi koiratanssista ja näytti meille muutamia temppuja Cellon kanssa. Kasvattajalle oli myös esitetty "kiperiä" kysymyksiä, joihin hän vastaili. Kysymykset herättivät myös kivasti keskustelua jokaisen omista kokemuksista.


Takaa Roosa, Flii ja Chili


Veljekset Padi ja Veikko


Kuje lepakko


Hugolla jo iltaunien aika?

Loppuilta kului rennon juttelun merkeissä ja juttuahan riitti. Ihana kuulla toisten kuulumisia, mitä kukin on kerennyt tekemään koiriensa kanssa. Ilman näitä tapaamisia moniakaan sukulaiskoiria tuskin koskaan näkisi. Mahtavaa, että kasvattaja haluaa koota meidät kaikki tällaiseen tilaisuuteen, antaa meidän tavata toisiamme ja samalla näkee itse paljon kasvattejaan. Tulee turvallinen fiilis siitä, että kasvattaja haluaa kuulla meidän niin hyvät kuin huonotkin kuulumiset ja haluaa auttaa/tukea meitä kaikissa tilanteissa. KIITOS KIPA, OLET IHAN HUIPPU!

Sunnuntai tuli sitten taas äkkiä ja oli aika pakata auto kotimatkalle. Sitä ennen kuitenkin meidät evästettiin hyvin matkalle. Eipä tarvinnu huoltoasemien eväitä ostella kun kylmälaukussa oli runsaat Kipalan eväät. Pihalla vielä lopputurinat, kiitokset ja halaukset ja kotimatka alkoi. Ajeltiin kotiin hieman eri kautta. Puikattiin Hämeenlinnaan läpi, Pälkäneelle ja Orivedelle ja sieltä Jyväskylään. Vaihtelu virkistää. Kotona taas illansuussa. Väsyneinä, mutta reissusta hyvillä mielin.

-Pia-

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kiitos teillekin mukavasta tapaamisesta! Oli jälleen kerran tosi ihana nähdä teitä!

Aivan mielettömän upeita kuvia! Ja mitä tulee tuohon toiseksi viimoiseen kappaleeseen tekstissä, niin olemme tismalleen samaa mieltä. Osasit pukea tunteemme sanoiksi. Aivan samaa mieltä! :D

Pidetäänhän yhteyttä! ;)