perjantaina, elokuuta 25, 2006

Sama pää kesät talvet

Olisi se niin kätevää, kun voisi vaihtaa aivoja, kun edellisestä on patterit loppu. Mutta ei, samojen kanssa on koitettava pärjätä hamaan loppuun asti.

Tämä tuli mieleeni eilisestä, kun koirille piti olla osteopaatin käsittely klo 18. Paikalle mentiin n. 3 min myöhässä ja ajateltiin, että koska osteopaattiakaan ei näy, niin hänkin on myöhässä. Hetken odoteltuamme, soitin ovikelloa. Oven tuli avaamaan hänen poikansa, joka sanoi, että käsittelijä on mökillä. Asia selvisi, kun kaivelin lompakosta käyntikorttia ja kurkkasin sen taakse, että juu aika olisi ollut eilen. Puhelu osteopaatille vahvisti asian... oli kuulemma kovasti odotellut. Siinä sitten muutamat ärräpäät pääsivät oman muistamattomuuden takia, mutta minkäs teet, kun on sama pää kesät talvet.

Oman kokohieronta-ajan sentään muistin ja muistinpa vielä mennä oikeaan paikkaankin. Sunnuntaina olemme menossa Pihtiputaalle (200 km Oulusta Jyväskylään päin) kisaamaan, joten jos siitä olisi edes apua, että ohjaajalla on jalat hieman vetreämmät. Täytynee hieman itse hieroskella Kampia.

Tänään pääsivät Kampi ja Senta reenaamaan agia. Sentalla otettiin "valssi" harjoituksia ja hyvin menisi, jos tuo Pasi osaisi liikkua nopeasti, mutta rauhallisesti. Ei siis mahdoton tehtävä ollenkaan. Kampilla taas harjoittelin saman reenin, mutta takaaleikkauksilla. Konstalla otin lopuksi tokoa ja harjoittelimme kaukokäskyjä agipöydällä. (kiitos vinkistä Intopallero!) Muuten meni hyvin, mutta nyt maasta seisomaan nousu tapahtuu istumisen kautta. Siinäpä on taas yksi pulma ratkottavana.

Ohhoh, vuorokausi vaihtunut kirjoittaessa. Siispä kaikki jotka tapahtuivat eilen ovat tapahtuneet toissapäivänä ja jotka ovat tapahtuneet tänään tapahtuivat eilen. Nytpä meni sekavaksi... aika siis mennä nukkumaan!

-Pia-

Ei kommentteja: