sunnuntaina, lokakuuta 09, 2011

VoiVoi toinen kerta

Tänään siis kokeiltiin toisen kerran miltä tuntuu kisata Voi -luokassa :). Ja kivaahan meillä oli, vaikka pisteillä ei juhlittu! Meno oli ihanan vaivatonta, kun Vipu oli koko ajan mukana menossa  <3 <3!

Tässä kootut selitykset:

Paikallaolo 8 - ei mennyt eka käskyllä maahan. Pikkusen jänskätti mennä piiloon, kun Vipu iski silmänsä ennen kehään menoa vierustoveriin, mut oli maannut kuin tatti :)!

Seuraaminen 7 - suoraan sanoen aika karmeen tuntosta. Mulla tahti ihan liian kova, käännöksissä törmäilin koiraan, askeleissa en muistanut miten ne tehdään jne.

Istuminen 9,5 - Jees!

Luoksetulo 10!!! Tuomarin mielestä 12 pisteen arvonen :DDD

Ruutu 0! Lähetyksessä lähti harhailemaan hieman sivulle, toinen lähetys ja sit lähti ruutuun, mut juoksi ohi ja minä pöljä annoin heti maahan käskyn, jolloin meni ruudun ulkopuolella maahan.

Hyppynouto 9,5! Jees! Hieman vino luovutus.

Metalli 8! työvoitto :)! Se ilettävä kylmä ja kova kapula nousi pienen pyörimisen jälkeen, kun Vipu nosti sen tassullaan pystyasentoon ja sai siitä otteen. Luovutus oli aika hellyttävä, kun istui ensin puolen metrin päähän ja pienellä käsiavulla toi sitten sivulle! On se vaan niin <3

Tunnari 10!!! tuomarin mielestä taas 12 pisteen arvoinen! Nyt luovutuskin oli suora!

Kauko-ohjaus 0! Nyt jo paljon paremman ja varmemman näköiset vaihdot. Ainoastaan ylösnousuissa asteli eteenpäin.

Kokonaisvaikutus 9!

212,5 p. ja 3 -tulos

Vaan nyt riitti kisaamiset hetkeksi. Treenataan liikkeet ensin oikeesti kuntoon ja katsotaan keväällä/kesällä uudelleen!

-Pia-

Ei kommentteja: