tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Laiskan ihmisen laiska päivitys

Kehtaako tänne edes kirjottaa enää, kun edellisestä postauksesta on niin pitkä aika. Vaikka kukapa se määrittelee, et kuinka usein blogia pitäis päivittää. Minä ite vissiin :).

Eipä kyllä ole kauheesti päivitettävääkään... Tokotreenit on rajoittuneet kotitreeneihin. Meillä on ollut sellaisen 6 viikon porukkatreenitauko. Viime perjantaina päästiin pitkästä aikaa porukan mukaan ja olihan niin mahtavaa :). Harmittaa sikana, kun vuorotyö rajoittaa harrastamista. Onneksi / toivottavasti tämä ei ole loppuelämän tila.

Kotona ollaan jumpattu niitä iänikuisia kakeja, jotka ei muuten vieläkään ole kondiksessa. Pahalta siis näyttää ens lauantain koetta ajatellen :). Mut käydään nyt taas höpsöttelemässä kehässä, kun en näköjään kerrasta uskonut :)! Sitte lupasin Vipulle, et treenataan kaket ja muutkin epävarmat liikkeet kuntoon ja mennään vasta sen jälkeen tuomarin eteen.

Lityin muuten Okk:n jäseneksi ja pistin ilmoittautumisen tokoryhmään... ja kuinka ollakkaan onni potkaisi ja saimme paikan :). Kivaa aloittaa treenit "uusissa" ympyröissä. Tekee varmasti Vipulle hyvää.

Papparaisen elämäänkin on tullut muutoksia, mutta niistä lupaan tehdä piakkoin oman päivityksen.

-Pia-

Ei kommentteja: