maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Haka Hakkarainen

Saammeko esitellä laumamme tuoreimman jäsenen Kipazin Dorati "Haka". Rakkaalla lapsella on jo monta nimeä: HakaPiu, PikaHau, Hakkarainen jne.


Valitettavasti esitettäväksi ei ole kuin yksi kuva, koska loput on kamerassa ja kamera piuhoineen tällä hetkellä ulottumattomissani. Haka on reipas pieni länderinalku. Kotimatka 650 km meni tosi hienosti. Ensimmäiset 20 min. oli pientä vikinää ja sen jälkeen kaveri pisti nukkumaan. Pissat ja kakat tuli taukopaikoilla hienosti ulos ja yhdesti syötiin ruokaakin. Helppo tapaus on tähän mennessä ollut: pissit ja kakat tulee upeasti ulos, eikä arista pimeetä eikä märkää. Kasvattajalle kuuluu iso kiitos tästä viitseliäisyydestä. Me ollaan päästy helpolla :)!

Isot pojat ei oo hirveen innoissaan ollu uudesta tulokkaasta. Kampi haluais muuttua näkymättömäksi ja Vipu yrittää ärinällään pelotella Hakasen pois. Haka on omaksunut taitavan möyrimistyylin yrittäessään tehdä tuttavuutta lähinnä Vipun kans :). Se on kuin pieni maan matonen mielistellessään. Luulenpa, että ei mee montakaan päivää, kun Vipu taipuu lapsosen tahtoon :).

Hakkaraisen tulevaisuuden suunnitelmat on vielä aivan auki. Annetaan lapsosen kasvaa ja katsellaan mitä siitä tulee :)!

-Pia-


3 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Kyllä ipanoitten kanssa onkin juostu pihalla kerta jos toinenkin, hieroja tänään kysy, että miten mun pohkeet voi olla niiiiiin jumissa, ihan kun oisin portaita kiipeilly. Niinpä, miljoona kertaa päivässä portaat ylös-alas 10 kg pentua boxissa.

PikaHaulle (tää nimi niin kuvaa sitä erityisesti mitä tuli sieniin) rapsutukset ja suukot kasvattajalta. Kyllä vaan vähän on ikävä, mut luotan siihen, että kuvia ja kuulumisia tulee ja ens kesänä nähdään :)

Adeina kirjoitti...

Onnea pikkuisesta varpaanpurijasta! Tää suukottelija oki mun lemppari kun käytiin pentuja kattomassa, vaikka sillä oli taatusti terävimmät hampaat :)

Minna kirjoitti...

Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!