sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

Misseilyä ja mesikämmeniä

Ensinnäkin pahoittelen tekstin omituista ulkoasua, mutta mokkula tökkii pahasti, ja teksti on kopioitu Wordista, jotta ylipäätään sain sen tänne.

Seinäjoen näytelmissäkin käytiin viime sunnuntaina. Turhaan pelkäsin poikien käyttäytymistä kehässä. Nehän oli kuin herran pikku enkeleitä :). Kampi eritoten ravasi mielestäni kehässä hyvin, sillä peitsaus on ollut usein Kampin ongelma. Tuomari kuitenkin näki Kampin ontuvan ja siitä johtuen Kampi sai arvosteluksi Eva:n. Ontumista oli kyllä tosi vaikea huomata, mutta hyvä että tuomari näki sen. Tiedetäänpä nyt, ettei vanha vaiva ole aivan parantunut. Vipu pyrki välillä laukkaamaan, mutta pohja oli aika liukas ja Vipu tunnetusti varoo helposti liukkaita pohjia. Nyt on molemmille pojille varattu osteopaatille aika, joten apua ainakin jumeihin tiedossa.

Vipu sai erin ja oli PU2 ja Vipun poika Nafta pyyhkäisi pöydän ollen PU1, ROP ja saaden ensimmäisen sertin! Kyllä me oltiin iloisia ja ylpeitä komeasta pojasta :)!

Cierimon Aatami "Nafta"

Nafta

Lomalla käytiin myös katsastamassa Ähtärin eläinpuiston asukit ja olihan siellä nallekarhutkin vielä hereillä :)! Kiva olis ollut seurata eläinten elämää tarkemminkin, mutta keli oli kyllä hieman turhan kylmä ja Iinalle kierros oli vielä liian pitkä, reppana nukahti loppukierroksesta syliin. Muuten lomalla sukuloitiin ja nautittiin ison pirtin lämmöstä ja tunnelmasta. rentouttavaa siis, niin kuin loman pitää ollakkin :)!
-Pia-

Ei kommentteja: